Home / Sự giải trí / Tải xuống Pocket Tv Apk

()

App Name
Publisher
Size
Version
MOD Info
Get it On Google Play
Update June 28, 2021 (1 month ago)

Đây là Tải xuống miễn phí Pocket Tv mà bạn đang thực sự tìm kiếm. Khi thế giới ngày càng tiên tiến và thông minh hơn, mọi người đều đang tìm kiếm các giải pháp thông minh trông tuyệt vời trên điện thoại di động hoặc điện thoại thông minh. Các giải pháp này còn được gọi là ứng dụng.

Ngày nay với sự tiến bộ của công nghệ, mọi người đều sở hữu một thiết bị thông minh trong tay hoặc túi của mình. Trong thế giới ngày nay, mọi người đều bận rộn đến mức không có thời gian để thư giãn hay tận hưởng, khi rảnh rỗi mọi người muốn giải trí thông qua việc xem TV hoặc bất kỳ bộ phim hay nào. Có rất nhiều ứng dụng giải trí có sẵn trên thị trường Android như Netflix, nơi người ta có thể xem bất kỳ bộ phim nào mình muốn. Nhưng nó không miễn phí, những ứng dụng đó yêu cầu một khoản phí để giải trí, đó là lý do tại sao Pocket Tv APK ra đời.

Tải xuống Pocket Tv

Pocket Tv Apk

Các  Pocket Tv , mà bạn có thể nhận được chỉ sau khi trả một khoản phí nhỏ. Bạn có thể nghĩ rằng nó giống như Netflix trả phí để xem phiên bản nhưng không phải như vậy với phiên bản cao cấp này, vì vậy bạn có thể tải xuống từ đây. Ngoài ra, trình cài đặt sẽ giúp bạn tiến hành thêm. Gói ứng dụng cao cấp đi kèm với một số tính năng thú vị nhất như không có quảng cáo hoặc không có quảng cáo. Chắc chắn, hướng dẫn này đủ để bạn tận hưởng các tính năng cao cấp của nó mà không phải đau đầu.

Người dùng có được giao diện giống như phiên bản miễn phí, nhưng với phiên bản cao cấp này của Pocket Tv, người dùng nhận được một số tính năng độc đáo như nó hoàn toàn không có quảng cáo, với phiên bản này, bạn sẽ không bị khó chịu bởi các quảng cáo không mong muốn và có thể tận hưởng một trình duyệt sạch hơn kinh nghiệm xem. Mọi người cũng đang tìm kiếm các tệp tải xuống apk Pocket Tv cho Chromebook.

Dưới đây là một số đặc điểm chính của Pocket Tv.

Hỗ trợ Chromecast

Pocket Tv apk đi kèm với một số tính năng tốt nhất như hỗ trợ Chromecast. Bản phát hành này cũng đi kèm với sự hỗ trợ độc quyền cho Google Chromecast và bạn có thể dễ dàng chuyển bất kỳ nội dung nào bạn đang xem trên thiết bị di động sang màn hình lớn của TV led.

Chụp luồng

Người dùng có tùy chọn ghi lại các luồng và tải chúng xuống thiết bị Android iPhone hoặc iOS của bạn để xem sau. Đó là tính năng tốt nhất nếu bạn là một người bận rộn. Với tính năng này, bạn có thể ghi lại chương trình truyền hình trực tuyến yêu thích để xem những lúc rảnh rỗi.

Hẹn giờ ngủ

Điều này rất hữu ích vì bạn có thể đặt hẹn giờ ngủ và nó sẽ tự động tắt vào thời điểm đó. Bằng cách này, bạn có thể ngủ yên mà không sợ phải nhìn thấy pin chết vào buổi sáng.

Các tính năng khác của Pocket Tv

 • Các luồng video trực tuyến dễ dàng và miễn phí từ các trang web khác nhau
 • Phát trực tuyến miễn phí nhiều kênh tin tức trong nước và quốc tế
 • Phát trực tiếp các môn thể thao, sự kiện, tin tức, v.v.
 • Phiên bản cao cấp hoàn toàn không có quảng cáo và cho phép người dùng xem video ngoại tuyến
 • Tùy chọn tìm kiếm video nâng cao
 • Nếu bạn có bất kỳ video yêu thích nào, bạn có thể đánh dấu các video này
 • Bạn cũng có thể chia sẻ video với bạn bè của mình

Làm thế nào để tải xuống Pocket Tv  cho PC?

 • Tải xuống   phần mềm trình phát ứng dụng Bluestacks
 • Mở trang web chính thức cho ứng dụng Pocket Tv
 • Bạn có thể tải xuống APK từ đây.
 • Mở tệp apk và cài đặt nó theo các bước
 • Sau khi hoàn thành cài đặt thành công, bạn có thể thưởng thức các video HD

Pocket Tv  dành cho thiết bị Android

 • Vì ứng dụng trực tiếp không có sẵn trên cửa hàng Google Play nên phải tải xuống ở định dạng apk
 • Và sau đó nhấp vào nút cài đặt và chấp nhận các điều khoản
 • Sau khi cài đặt hoàn tất, một phím tắt sẽ được tạo trên màn hình chính của điện thoại thông minh của bạn
 • Giờ đây, hãy tận hưởng các luồng video trực tiếp và HD trên chính điện thoại thông minh của bạn

Pocket Tv  cho Iphone

Thật không may, Pocket Tv apk chưa được phát hành cho iOS và iPhone, nhưng ứng dụng này đang được phát triển cho người dùng iPhone và Mac OS. Vì vậy, người dùng iPhone Mac phải đợi một thời gian để tải xuống và chạy ứng dụng tuyệt vời này trên thiết bị của họ.

Pocket Tv  dành cho Blackberry

Pocket Tvapk cũng có sẵn cho người dùng Blackberry để thưởng thức các video HD trực tuyến. Vì vậy, hãy cho chúng tôi biết cách tải xuống và cài đặt Pocket Tv apk cho Blackberry. Sau đây là các bước đơn giản, chỉ cần làm theo chúng và lạc vào thế giới của các luồng video trực tiếp và HD trực tuyến.

 • Tải xuống Pocket Tv Apk từ đây
 • Bây giờ lưu apk trên máy tính và sau đó chuyển nó sang thiết bị blackberry của bạn
 • Bây giờ hãy nhấp vào Pocket Tv apk và sau đó nhấp vào nút cài đặt
 • Sau một thời gian, ứng dụng này sẽ được cài đặt trên thiết bị blackberry của bạn
 • Sau khi hoàn tất cài đặt, bạn có thể tìm thấy biểu tượng trên menu
 • Nhấp vào menu và thưởng thức video trực tiếp và HD

Làm thế nào để sử dụng Pocket Tv  Premium trên Android, iPhone, Windows và Blackberry?

Trên Android

Bạn có thể tải xuống Pocket Tv cho Android hoặc Android từ đây. Sau khi cài đặt thành công ứng dụng Pocket Tv trên điện thoại thông minh Android của bạn, hãy nhấp vào biểu tượng trong menu của bạn và sau đó một giao diện rất hấp dẫn sẽ mở ra và chứa các mục danh mục khác nhau như kênh, tin tức và nhiều danh mục khác.

Ví dụ: nếu bạn muốn xem bất kỳ kênh nào trên TV của mình, hãy chọn danh mục “kênh”, danh sách đầy đủ các kênh có sẵn sẽ được hiển thị từ đó bạn có thể chọn kênh mình muốn và thưởng thức phát trực tiếp ở chất lượng HD.

Trên PC

Chắc chắn, ứng dụng này cho máy tính rất dễ sử dụng. Đối với người dùng PC, apk này hoạt động với bluestacks dành cho máy tính. Về cơ bản, nó là một phần mềm cho phép sử dụng các phiên bản apk này của ứng dụng trên PC. Để sử dụng Pocket Tv apk trên windows hoặc bạn đang muốn sử dụng nó cho windows thì đây là thời điểm thích hợp. Sau khi cài đặt thành công Pocket Tv trên PC bằng  bluestacks , bạn có thể mở cửa sổ bằng cách nhấp vào biểu tượng được tạo trên màn hình.

Một cửa sổ đầy đủ của Pocket Tv Apk sẽ được mở trên màn hình PC, bao gồm các phần danh mục khác nhau và phần yêu thích. Sử dụng các phần này, bạn có thể duyệt qua các danh mục khác nhau có sẵn và bạn cũng có thể xem các video được đánh dấu trang được giữ trong phần yêu thích. Nó cũng được tạo cho người dùng windows 10. Bạn cũng có thể sử dụng nó trên máy tính mà không cần bluestacks bằng cách cài đặt bất kỳ trình giả lập android nào khác.

Bằng cách nhấp vào biểu tượng tìm kiếm, bạn cũng có thể tìm kiếm video mà bạn cần. Vì vậy, đây là liên kết tải xuống mà bạn có thể sử dụng để tải xuống máy tính và vâng, bạn có thể tải xuống miễn phí để bạn có thể xem Pocket Tv trên máy tính. Bạn cũng có thể làm điều đó để tải xuống máy tính bảng. Hơn nữa, phiên bản apk này chỉ dành cho mục đích giáo dục và nó Chỉ thuộc về Nhà phát triển & Chủ sở hữu tương ứng của họ. Chỉ thuộc về các nhà phát triển và chủ sở hữu tương ứng của họ.

Trên Blackberry

Ứng dụng này cũng giống như trên điện thoại blackberry, vì vậy người dùng có thể sử dụng ứng dụng trên điện thoại black berry bằng cách làm theo các bước được đề cập trong phần android .

Điều gì sẽ xảy ra nếu Apk không hoạt động?

Có thể có một số lý do nếu gói ứng dụng của bạn không hoạt động hoặc không phản hồi. Ngoài ra, nếu bạn tìm thấy lỗi hoặc sự cố trong quá trình tải xuống phiên bản apk này thì sau đây có thể là các vấn đề mà bạn có thể giải quyết để tải xuống và chạy apk này.

 • Kết nối Internet có thể bị mất
 • Khả năng tương thích của thiết bị với apk
 • Bộ nhớ hoặc vấn đề lưu trữ

 Lựa chọn thay thế Pocket Tv

Vì Pocket Tv chưa được phát hành cho IOS và Mac OS, nên có nhiều lựa chọn thay thế khác hoặc các ứng dụng như Pocket Tv có sẵn để sử dụng và cung cấp chức năng tương tự như ứng dụng. Hãy để chúng tôi tập trung vào loại lựa chọn thay thế Pocket Tv tốt nhất như vậy.

Showbox Apk

Showbox là giải pháp thay thế hoàn hảo cho Pocket Tv vì nó có các tính năng gần như tương tự như Pocket Tv. Nó cho phép người dùng phát trực tiếp tất cả các kênh truyền hình, thể thao hoặc sự kiện miễn phí. Sử dụng ứng dụng này, người dùng có thể dễ dàng tải xuống video yêu thích của mình ở một bên và cũng có thể phát trực tuyến video ở một bên khác. Vì vậy, Người dùng có thể sử dụng thay thế Pocket Tv này để có được hầu hết các chức năng của Pocket Tv.

MovieBox

MovieBox là một ứng dụng thay thế Pocket Tv khác tương tự như ứng dụng Pocket Tv và cung cấp chức năng tương tự như ứng dụng này. Các tính năng và thuộc tính độc đáo của nó cho phép người dùng tải xuống và phát trực tuyến video cùng một lúc. Tất cả các tùy chọn trong ứng dụng đều dễ quản lý, dễ hiểu và có thể được sử dụng dễ dàng. Vì vậy, đây là một giải pháp thay thế Pocket Tv khác phục vụ chức năng của nó một cách hiệu quả.

Ứng dụng phát trực tiếp

Không giống như ứng dụng đã đề cập ở trên, ứng dụng này rất gần với ứng dụng Pocket Tv và hoạt động như một sự thay thế tốt nhất cho Pocket Tv. Nó có tùy chọn phát trực tiếp đi kèm và tùy chọn này cho phép người dùng phát trực tiếp các video và sự kiện trực tiếp từ bất cứ đâu và bất cứ lúc nào với kết nối internet nhanh chóng trên bất kỳ thiết bị nào họ sử dụng.

Đây là một số lựa chọn thay thế tốt nhất có thể được sử dụng bởi người dùng iPhone cho đến khi ứng dụng Pocket Tv khởi chạy trên iOS.

Hotstar

Hotstar, nhiều bạn có thể biết rằng ứng dụng này là ứng dụng truyền hình trực tuyến mới nhất và thịnh hành đang được nhiều người dùng Android, PC, iPhone và Blackberry sử dụng. Nó gần như có các tính năng tương tự như ứng dụng Pocket Tv và cho phép người dùng truy cập các bộ phim có thời lượng đầy đủ, các tập phim truyền hình, tin tức hoặc sự kiện trực tuyến. Vì vậy, tất cả người dùng điện thoại thông minh đều có thể sử dụng ứng dụng này như một giải pháp thay thế hoàn hảo cho Pocket Tv và thưởng thức các video HD phát trực tiếp trên điện thoại thông minh của họ.

Mivo

Mivo là một ứng dụng phát video nổi tiếng khác trên thế giới, ứng dụng này phát video trực tiếp và cả các kênh trực tiếp. Tính năng tốt nhất của ứng dụng này là tất cả các kênh truyền hình đều có sẵn ở chất lượng HD. Tất cả những gì bạn cần là kết nối internet nhanh chóng cho phép bạn dễ dàng xem tất cả các kênh truyền hình trực tiếp từ bất cứ đâu và bất cứ lúc nào giống như ứng dụng Pocket Tv. Vì vậy, đây là giải pháp thay thế Pocket Tv tốt nhất hiện có trên thị trường.

Đây là một số lựa chọn thay thế miễn phí tốt nhất hiện có trên thị trường, vì vậy hãy tải chúng về và trải nghiệm chức năng của Pocket Tv một cách gián tiếp.

Pocket Tv là ứng dụng đóng gói tính năng rất tiên tiến về truyền phát video. Đây là một ứng dụng rất hữu ích cho những ai đang trong cuộc hành trình và không muốn bỏ lỡ chương trình yêu thích hoặc chuỗi chương trình truyền hình của họ vì nó có tùy chọn phát trực tiếp trong đó. Nếu không phải xem trực tiếp chương trình yêu thích của mình, bạn cũng có thể tải xuống và xem ngoại tuyến mà không cần kết nối internet.

Vội vàng !! Hôm nay và Tải xuống APK ngay hôm nay để thưởng thức các luồng video tốt nhất.

Câu hỏi thường gặp

Lợi ích của Apk này là gì?

Những lợi ích chính của ứng dụng này là nó cung cấp trải nghiệm xem video và luồng trực tiếp mới.

Là gì Pocket Tv  Apk cao cấp?

Pocket Tv Apk Premium là phiên bản cao cấp của gói ứng dụng giúp người dùng xem các luồng trực tiếp mà không có bất kỳ quảng cáo nào.

Ứng dụng này không có vi rút?

Có, phiên bản apk ứng dụng này được bảo mật 100%.

Không có quảng cáo trong Pocket Tv  Apk Phiên bản Premium là gì?

Về cơ bản, đây là một trong những chức năng tốt nhất của ứng dụng cho phép người dùng xem các luồng mà không có quảng cáo.

Phần kết luận:

Vì vậy, nếu bạn muốn tận hưởng cách phát trực tuyến theo điều kiện của riêng mình thì phiên bản ứng dụng apk này sẽ là lựa chọn phù hợp nhất để bạn tận hưởng tính năng tốt nhất từ ​​trước đến nay của ứng dụng này. Ngoài ra, nếu bạn là người dùng Showbox apk hoặc Bobby Movie apk thì bạn cần dùng thử ứng dụng này một lần và làm cho cuộc sống của bạn trở nên thật dễ dàng để tận hưởng cách xem phát trực tiếp trực tuyến theo lựa chọn của riêng bạn.

Recommended for You

Comment

Please read our comment policy before submitting your comment. Your email address will not be used or publish anywhere. You will only receive comment notifications if you opt to subscribe below.

()

App Name
Publisher
Size
Version
MOD Info
Get it On Google Play
Update June 28, 2021 (1 month ago)

Aquí está la descarga gratuita de Pocket Tv que está buscando. A medida que el mundo se vuelve cada vez más avanzado e inteligente día a día, todo el mundo está buscando soluciones inteligentes que parezcan ser excelentes en el teléfono móvil o en el teléfono inteligente. Estas soluciones también se denominan aplicaciones.

Hoy en día, con el avance de la tecnología, todo el mundo debe tener un dispositivo inteligente en la mano o en el bolsillo. En el mundo de hoy, todo el mundo está tan ocupado que no tiene tiempo para relajarse o disfrutar, cuando la gente está libre quiere entretenerse viendo la televisión o alguna buena película. Hay muchas aplicaciones de entretenimiento disponibles en el mercado de Android, como Netflix, donde uno puede ver cualquier película que desee. Pero no es gratis, esas aplicaciones piden una tarifa para entretenerse, es por eso que Pocket Tv APK nació.

Descargar Pocket Tv

Pocket Tv Apk

El  Pocket Tv , que puede obtener solo después de pagar una pequeña tarifa. Puede pensar que es como Netflix paga para ver la versión, pero no es el caso con esta versión premium, por lo que puede descargarla desde aquí. Además, el instalador le ayudará a continuar. La apk premium viene con algunas de las características más interesantes, como sin anuncios o sin publicidad. Definitivamente, esta guía es suficiente para que disfrutes de sus funciones premium sin dolor de cabeza.

Los usuarios obtienen el mismo aspecto que la versión gratuita, pero con esta versión premium de Pocket Tv, los usuarios obtienen algunas características únicas, como que está completamente libre de anuncios, lo que significa que con esta versión no se molestará con anuncios no deseados y podrá disfrutar de un limpiador. viendo la experiencia. La gente también está buscando archivos de descarga apk Pocket Tv para Chromebook.

Estas son algunas de las principales características que contiene Pocket Tv.

Soporte de Chromecast

Pocket Tv apk viene con algunas de las mejores características, como la compatibilidad con Chromecast. Esta versión también viene con el soporte exclusivo para Google Chromecast, y puede transferir fácilmente lo que esté viendo en su móvil a las pantallas grandes de sus televisores LED.

Captura de corriente

El usuario tiene la opción de capturar transmisiones y descargarlas en su iPhone o dispositivo iOS con Android para verlas más tarde. Es la mejor característica si eres una persona ocupada. Con esta función, puede grabar su programa de televisión en línea favorito para verlo en su tiempo libre.

Tiempo de dormir

Esto es muy útil porque puede configurar un temporizador de apagado y se apagará automáticamente en ese momento. De esta forma, podrás dormir tranquilo sin miedo a ver la batería descargada por la mañana.

Otras características de Pocket Tv

 • Transmisiones de video en línea fáciles y gratuitas desde varios sitios
 • Transmisión gratuita de muchos canales de noticias nacionales e internacionales.
 • Transmisión en vivo de deportes, eventos, noticias, etc.
 • La versión Premium está completamente libre de anuncios y permite a los usuarios ver los videos sin conexión
 • Opciones de búsqueda de video avanzadas
 • Si tiene videos favoritos, puede marcar estos videos
 • También puedes compartir los videos con tus amigos.

¿Cómo Descargar Pocket Tv  para PC?

 • Descargue el   software de reproducción de la aplicación Bluestacks
 • Abra el sitio web oficial de la aplicación Pocket Tv
 • Puedes descargar el APK desde aquí.
 • Abra el archivo apk e instálelo siguiendo los pasos
 • Después de completar con éxito la instalación, puede disfrutar de los videos HD

Pocket Tv  para dispositivos Android

 • Como la aplicación directa no está disponible en Google Play Store, debe descargarse en el formato de apk.
 • Y luego haga clic en el botón de instalación y acepte los términos
 • Después de la instalación completa, se creará un acceso directo en la pantalla de inicio de su teléfono inteligente
 • Ahora disfrute de las transmisiones de video en vivo y HD en sus propios teléfonos inteligentes

Pocket Tv  para Iphone

Desafortunadamente, la aplicación Pocket Tv aún no se ha lanzado para ios y iPhone, pero la aplicación se está desarrollando para los usuarios de iPhone y Mac os. Por lo tanto, los usuarios de iPhone Mac tienen que esperar un tiempo para descargar y ejecutar esta maravillosa aplicación en sus dispositivos.

Pocket Tv  para Blackberry

Pocket Tvapk también está disponible para que los usuarios de Blackberry disfruten de los videos HD en línea. Entonces, háganos saber cómo descargar e instalar Pocket Tv apk para Blackberry. Los siguientes son pasos simples, simplemente sígalos y piérdase en el mundo de las transmisiones de video en vivo y HD en línea.

 • Descarga Pocket Tv Apk desde aquí
 • Ahora guarde el apk en la PC y luego transfiéralo a su dispositivo blackberry
 • Ahora haga clic en la aplicación Pocket Tv y luego haga clic en el botón de instalación
 • Después de un tiempo, esta aplicación se instalará en su dispositivo blackberry.
 • Una vez completada la instalación, puede encontrar el icono en el menú
 • Haga clic en el menú y disfrute de los videos en vivo y HD

¿Cómo utilizar Pocket Tv  Premium en Android, iPhone, Windows y Blackberry?

En Android

Puede obtener Pocket Tv Download para Android o Android desde aquí. Después de la instalación exitosa de la aplicación Pocket Tv en su teléfono inteligente Android, haga clic en el ícono en su menú y luego se abrirá una interfaz muy atractiva que contiene secciones de diferentes categorías como canales, Noticias y muchas otras categorías.

Por ejemplo, si quieres ver cualquier canal de tu televisión, entonces selecciona la categoría “canales”, se desplegará una lista completa de canales disponibles desde donde podrás seleccionar el canal que quieras y disfrutar del streaming en directo en calidad HD.

En PC

Definitivamente, esta aplicación para pc es fácil de usar. Para los usuarios de PC, esta aplicación funciona con bluestacks de PC. Básicamente es un software que permite usar esta versión apk de aplicaciones en la PC. Para usar Pocket Tv apk en Windows o si está buscando usarlo para Windows, es el momento adecuado. Después de la instalación exitosa de Pocket Tv en su PC usando  bluestacks , puede abrir la ventana haciendo clic en el ícono que se crea en el escritorio.

Se abrirá una ventana completa de Pocket Tv Apk en la pantalla de la PC que consta de la sección de diferentes categorías y la sección de favoritos. Usando estas secciones puede navegar a través de las diferentes categorías disponibles y también puede ver los videos marcados que se guardan en la sección de favoritos. También está hecho para usuarios de Windows 10. También puede usarlo en una PC sin bluestacks instalando cualquier otro emulador de Android.

Al hacer clic en el símbolo de búsqueda, también puede buscar el video que necesita. Entonces, aquí está el enlace de descarga que puede usar para descargar en PC y sí, está disponible para descarga gratuita para que pueda ver Pocket Tv en PC. También puede hacerlo para descargar en tableta. Además, esta versión apk es solo para fines educativos y pertenece solo a sus respectivos desarrolladores y propietarios. Pertenece únicamente a sus respectivos desarrolladores y propietarios.

En Blackberry

La aplicación también se ve igual en los teléfonos Blackberry, por lo que los usuarios pueden usar la aplicación en el teléfono Black Berry siguiendo los pasos mencionados en la sección de Android .

¿Qué pasa si Apk no funciona?

Puede haber algunas razones si su apk no funciona o no responde. Además, si encuentra un error o problema en la descarga de esta versión de apk, los siguientes pueden ser los problemas que puede resolver para descargar y ejecutar esta apk.

 • Es posible que se pierda la conexión a Internet
 • Compatibilidad de dispositivos con la apk
 • Problema de memoria o almacenamiento

 Alternativas de TV de bolsillo

Como Pocket Tv aún no se ha lanzado para IOS y Mac OS, existen muchas otras alternativas o aplicaciones como Pocket Tv que están disponibles para su uso y brindan una funcionalidad similar a la aplicación. Centrémonos en este tipo de mejores alternativas de Pocket Tv.

Showbox Apk

Showbox es la alternativa perfecta para Pocket Tv, ya que tiene características casi similares a las de Pocket Tv. Permite a los usuarios transmitir en vivo todos los canales de televisión, deportes o eventos de forma gratuita. Con esta aplicación, los usuarios pueden descargar fácilmente su video favorito en un lado y también transmitir un video en el otro lado. Por lo tanto, los usuarios pueden utilizar esta alternativa de Pocket Tv para obtener casi todas las funcionalidades de Pocket Tv.

MovieBox

MovieBox es otra alternativa de Pocket Tv que se parece a la aplicación Pocket Tv y ofrece la misma funcionalidad que esta aplicación. Sus características y propiedades únicas permiten a los usuarios descargar y transmitir los videos a la vez. Todas las opciones de la aplicación son fáciles de administrar y comprender y se pueden utilizar fácilmente. Entonces, esta es otra alternativa de Pocket Tv que cumple su funcionalidad de manera eficiente.

Aplicación Livestream

A diferencia de la aplicación mencionada anteriormente, esta aplicación está muy cerca de la aplicación Pocket Tv y actúa como el mejor sustituto de Pocket Tv. Tiene la opción de transmisión en vivo incluida, y esta opción permite a los usuarios transmitir los videos y eventos en vivo desde cualquier lugar y en cualquier momento con una conexión rápida a Internet en cualquier dispositivo que usen.

Estas son algunas de las mejores alternativas que pueden utilizar los usuarios de iPhone hasta que se lance la aplicación Pocket Tv en el IOS.

Hotstar

Hotstar, muchos de ustedes sabrán que esta aplicación es la aplicación de TV en línea más reciente y de moda que está siendo utilizada por muchos usuarios de Android, PC, iPhone y Blackberry. Casi tiene características similares como la aplicación Pocket Tv y permite a los usuarios acceder a películas completas, episodios de televisión, noticias o eventos en línea. Por lo tanto, todos los usuarios de teléfonos inteligentes pueden usar esta aplicación como la alternativa perfecta para Pocket Tv y disfrutar de la transmisión de videos HD en vivo en sus teléfonos inteligentes.

Mivo

Mivo es otra aplicación de transmisión de video famosa en el mundo, esta aplicación transmite videos en vivo y canales en vivo también. La mejor característica de esta aplicación es que todos los canales de televisión están disponibles en calidad HD. Todo lo que necesita es una conexión rápida a Internet que le permita ver fácilmente todos los canales de televisión en vivo desde cualquier lugar y en cualquier momento, como la aplicación Pocket Tv. Entonces, esta es la mejor alternativa de Pocket Tv disponible en el mercado.

Estas son algunas de las mejores alternativas disponibles en el mercado de forma gratuita, así que descárgalas y experimenta la funcionalidad de Pocket Tv de forma indirecta.

Pocket Tv es la aplicación repleta de funciones que es muy avanzada en términos de transmisión de video. Es una aplicación muy útil para aquellos que están en el viaje y no quieren perderse su programa o serie de TV favorito, ya que tiene la opción de transmisión en vivo. Si no tiene que ver su programa favorito en vivo, también puede descargarlo y verlo sin conexión sin conexión a Internet.

¡¡Prisa!! Hoy y descargue el APK hoy para disfrutar de las mejores transmisiones de video.

Preguntas frecuentes

¿Cuáles son los beneficios de esta Apk?

Los principales beneficios de esta aplicación son que brinda una nueva experiencia de visualización de videos y transmisiones en vivo.

¿Qué es Pocket Tv  Apk Premium?

Pocket Tv Apk Premium es la versión premium de apk que ayuda a sus usuarios a ver las transmisiones en vivo sin anuncios.

¿Esta aplicación está libre de virus?

Sí, esta versión apk de la aplicación es 100% segura.

¿Qué son los no anuncios en la  versión Premium de Pocket Tv Apk?

Básicamente, esta es una de las mejores funcionalidades de la aplicación que permite a los usuarios ver las transmisiones sin anuncios.

Conclusión:

Por lo tanto, si desea disfrutar de la forma de transmisión en sus propias condiciones, esta versión apk de la aplicación será la mejor opción adecuada para que disfrute de la mejor característica de esta aplicación. Además, si es usuario de Showbox apk o Bobby Movie apk, debe probar esta aplicación una vez y hacer su vida tan fácil para disfrutar de la forma de ver transmisiones en vivo en línea a su elección.

Recommended for You

Comment

Please read our comment policy before submitting your comment. Your email address will not be used or publish anywhere. You will only receive comment notifications if you opt to subscribe below.

()

App Name
Publisher
Size
Version
MOD Info
Get it On Google Play
Update June 28, 2021 (1 month ago)

Aqui está o Download Grátis de Pocket Tv que você realmente está procurando. À medida que o mundo está cada vez mais avançado e inteligente a cada dia, todos procuram por soluções inteligentes que pareçam ótimas no celular ou smartphone. Essas soluções também são chamadas de aplicativos.

Hoje em dia com o avanço da tecnologia, todos devem um dispositivo inteligente nas mãos ou no bolso. No mundo de hoje, todos estão tão ocupados que não têm tempo para relaxar ou se divertir, quando as pessoas estão livres querem se divertir assistindo à TV ou qualquer bom filme. Existem muitos aplicativos de entretenimento disponíveis no Android Market, como o Netflix, onde se pode assistir a qualquer filme que quiser. Mas não é grátis, esses aplicativos cobram uma taxa para se entreter, é por isso que o Pocket Tv APK surgiu.

Download do Pocket Tv

Pocket Tv Apk

A  Pocket Tv , que você só consegue pagar uma pequena taxa. Você pode pensar que é como a versão paga para assistir Netflix, mas não é o caso com esta versão premium, então você pode baixá-la aqui. Além disso, o instalador o ajudará a prosseguir. O apk premium vem com alguns dos recursos mais legais, como nenhum anúncio ou livre de anúncios. Definitivamente, este guia é o suficiente para que você aproveite seus recursos premium sem dor de cabeça.

Os usuários obtêm a mesma aparência da versão gratuita, mas com esta versão premium do Pocket Tv, os usuários obtêm alguns recursos exclusivos, como ser completamente livre de anúncios, o que significa que com esta versão você não ficará incomodado com anúncios indesejados e poderá desfrutar de um limpador assistindo experiência. As pessoas também estão procurando por arquivos de download apk Pocket Tv para Chromebook.

Aqui estão algumas das principais características do Pocket Tv.

Suporte para Chromecast

O apk Pocket Tv vem com alguns dos melhores recursos, como suporte para Chromecast. Este lançamento também vem com suporte exclusivo para Google Chromecast, e você pode facilmente transferir o que estiver assistindo em seu celular para as telas grandes de suas TVs de LED.

Captura de fluxo

O usuário tem a opção de capturar streams e baixá-los em seu iPhone Android ou dispositivo iOS para assistir mais tarde. É a melhor característica se você for uma pessoa ocupada. Com esse recurso, você pode gravar seu programa de TV online favorito para assistir nas horas vagas.

Despertador

Isso é muito útil porque você pode definir um temporizador e ele se desligará automaticamente nesse momento. Desta forma, você pode dormir tranquilo sem medo de ver a bateria descarregada pela manhã.

Outros recursos do Pocket Tv

 • Transmissões de vídeo online fáceis e gratuitas de vários sites
 • Streaming gratuito de muitos canais de notícias nacionais e internacionais
 • Transmissão ao vivo de esportes, eventos, notícias, etc.
 • A versão Premium é totalmente livre de anúncios e permite que os usuários assistam aos vídeos offline
 • Opções avançadas de pesquisa de vídeo
 • Se você tem algum vídeo favorito, você pode marcar esses vídeos
 • Você também pode compartilhar os vídeos com seus amigos

Como fazer o download do Pocket Tv  para PC?

 • Baixe o   software player do aplicativo Bluestacks
 • Abra o site oficial do aplicativo Pocket Tv
 • Você pode baixar o APK aqui.
 • Abra o arquivo apk e instale-o seguindo as etapas
 • Após a conclusão bem-sucedida da instalação, você pode desfrutar dos vídeos HD

Pocket Tv  para dispositivos Android

 • Como o aplicativo direto não está disponível na Google Play Store, ele deve ser baixado no formato apk
 • Em seguida, clique no botão instalar e aceite os termos
 • Após a instalação completa, um atalho será criado na tela inicial do seu smartphone
 • Agora aproveite as transmissões de vídeo ao vivo e HD em seus próprios smartphones

Pocket Tv  para iphone

Infelizmente, o apk Pocket Tv ainda não foi lançado para iOS e iPhone, mas o aplicativo está sendo desenvolvido para usuários de iPhone e Mac os. Assim, os usuários do iPhone Mac têm que esperar algum tempo para baixar e executar este maravilhoso aplicativo em seus dispositivos.

Pocket Tv  para Blackberry

O Pocket Tvapk também está disponível para os usuários do Blackberry desfrutarem dos vídeos HD online. Então, deixe-nos saber como baixar e instalar o apk Pocket Tv para Blackberry. A seguir estão os passos simples, basta segui-los e se perder no mundo dos streams de vídeo ao vivo e HD online.

 • Baixe o Pocket Tv Apk aqui
 • Agora salve o apk no pc e transfira-o para o seu dispositivo blackberry
 • Agora clique no apk Pocket Tv e depois clique no botão instalar
 • Depois de algum tempo, este aplicativo será instalado no seu dispositivo blackberry
 • Após a conclusão da instalação, você pode encontrar o ícone no menu
 • Clique no menu e curta os vídeos ao vivo e HD

Como usar o Pocket Tv  Premium no Android, iPhone, Windows e Blackberry?

No Android

Você pode obter o download do Pocket Tv para Android ou Android aqui. Após a instalação bem-sucedida do aplicativo Pocket Tv em seu smartphone Android, clique no ícone em seu menu e uma interface muito atraente será aberta e contém diferentes seções de categorias como canais, notícias e muitas outras categorias.

Por exemplo, se você quiser ver algum canal de sua televisão, selecione a categoria “canais”, uma lista completa de canais disponíveis será exibida a partir da qual você pode selecionar o canal que deseja e desfrutar da transmissão ao vivo em qualidade HD.

No PC

Definitivamente, este aplicativo para pc é fácil de usar. Para usuários de PC, este apk funciona com bluestacks de PC. É basicamente um software que permite usar as versões apk de aplicativos no PC. Para usar o apk Pocket Tv no windows ou se você quiser usá-lo no windows, é a hora certa. Após a instalação bem-sucedida do Pocket Tv em seu PC usando o  bluestacks , você pode abrir a janela clicando no ícone que é criado na área de trabalho.

Uma janela completa do Pocket Tv Apk será aberta na tela do PC, que consiste na seção de diferentes categorias e na seção de favoritos. Usando essas seções, você pode navegar pelas diferentes categorias disponíveis e também pode ver os vídeos marcados que são mantidos na seção de favoritos. Também é feito para usuários do Windows 10. Você também pode usá-lo no pc sem bluestacks, instalando qualquer outro emulador de Android.

Ao clicar no símbolo de pesquisa, você também pode pesquisar o vídeo de que precisa. Então, aqui está o link de download que você pode usar para download no pc e sim você está disponível para download gratuito para que você possa assistir Pocket Tv no pc. Você também pode fazer isso para download no tablet. Além disso, esta versão apk é apenas para fins educacionais e pertence apenas aos respectivos desenvolvedores e proprietários. Pertence apenas aos seus respectivos desenvolvedores e proprietários.

No Blackberry

O aplicativo tem a mesma aparência nos telefones blackberry, então os usuários podem usar o aplicativo no telefone black berry seguindo as etapas mencionadas na seção do Android .

E se o Apk não funcionar?

Pode haver alguns motivos para que seu apk não esteja funcionando ou respondendo. Além disso, se você encontrar um erro ou problema no download desta versão do apk, a seguir podem ser os problemas que você pode resolver para fazer o download desse apk e executá-lo.

 • A conexão com a Internet pode ser perdida
 • Compatibilidade do dispositivo com o apk
 • Problema de memória ou armazenamento

Pocket Tv  Alternatives

Como o Pocket Tv ainda não foi lançado para IOS e Mac OS, existem muitas outras alternativas ou aplicativos como o Pocket Tv que estão disponíveis para uso e fornecem funcionalidade semelhante ao aplicativo. Vamos nos concentrar nesse tipo de melhores alternativas de Pocket Tv.

Showbox Apk

Showbox é a alternativa perfeita para Pocket Tv, pois tem recursos quase semelhantes, como o Pocket Tv. Ele permite aos usuários transmitir ao vivo todos os canais de TV, esportes ou eventos gratuitamente. Usando este aplicativo, os usuários podem facilmente baixar seu vídeo favorito de um lado e também transmitir um vídeo do outro lado. Assim, os usuários podem usar esta alternativa Pocket Tv para obter quase todas as funcionalidades da Pocket Tv.

MovieBox

MovieBox é outra alternativa à Pocket Tv que se assemelha ao aplicativo Pocket Tv e oferece a mesma funcionalidade deste aplicativo. Seus recursos e propriedades exclusivos permitem que os usuários baixem e transmitam os vídeos de uma vez. Todas as opções do aplicativo são fáceis de gerenciar e entender e podem ser usadas facilmente. Portanto, esta é mais uma alternativa de Pocket Tv que atende sua funcionalidade de forma eficiente.

Aplicativo Livestream

Ao contrário do aplicativo mencionado acima, este aplicativo é muito próximo ao aplicativo Pocket Tv e atua como o melhor substituto para Pocket Tv. Ele tem a opção de transmissão ao vivo incluída nele, e esta opção permite aos usuários transmitir os vídeos e eventos ao vivo de qualquer lugar e a qualquer hora com uma conexão rápida à Internet em qualquer dispositivo que usem.

Estas são algumas das melhores alternativas que podem ser utilizadas pelos usuários do iPhone até o lançamento do aplicativo Pocket Tv no IOS.

Hotstar

Hotstar, muitos de vocês devem saber que este é o aplicativo de TV online mais recente e em alta que está sendo usado por muitos usuários de Android, PC, iPhone e Blackberry. Quase tem recursos semelhantes, como o aplicativo Pocket Tv e permite aos usuários acessar filmes completos, episódios de TV, notícias ou eventos online. Assim, todos os usuários de smartphones podem usar este aplicativo como a alternativa perfeita para Pocket Tv e desfrutar de streaming de vídeos HD ao vivo em seus smartphones.

Mivo

Mivo é outro aplicativo de streaming de vídeo famoso no mundo, este aplicativo transmite vídeos ao vivo e canais ao vivo também. A melhor característica deste aplicativo é que todos os canais de TV estão disponíveis em qualidade HD. Tudo o que você precisa é de uma conexão de internet rápida que permite que você assista facilmente a todos os canais de TV ao vivo de qualquer lugar e a qualquer hora, assim como o aplicativo Pocket Tv. Portanto, esta é a melhor alternativa de Pocket Tv disponível no mercado.

Essas são algumas das melhores alternativas disponíveis no mercado gratuitamente, então baixe-as e experimente a funcionalidade do Pocket Tv indiretamente.

Pocket Tv é o aplicativo repleto de recursos que é muito avançado em termos de streaming de vídeo. É um aplicativo muito útil para quem está em viagem e não quer perder seu programa ou seriado favorito, pois tem a opção de transmissão ao vivo. Se você não precisa assistir seu programa favorito ao vivo, também pode baixá-lo e assisti-lo off-line, sem qualquer conexão com a internet.

Pressa!! Hoje e baixe o APK hoje para desfrutar dos melhores streams de vídeo.

FAQ’s

Quais são os benefícios deste Apk?

Os principais benefícios deste aplicativo são que ele fornece uma nova experiência de assistir vídeos e transmissões ao vivo.

O que é Pocket Tv  Apk Premium?

Pocket Tv Apk Premium é a versão premium do apk que ajuda os usuários a ver as transmissões ao vivo sem anúncios.

Este aplicativo estava livre de vírus?

Sim, esta versão apk do aplicativo é 100% segura.

O que são anúncios sem anúncios na  versão Premium do Pocket Tv Apk?

Basicamente, esta é uma das melhores funcionalidades do aplicativo que permite aos usuários assistir aos streams sem anúncios.

Conclusão:

Então, se você quiser aproveitar a forma de streaming em suas próprias condições, esta versão apk do aplicativo será a opção mais adequada para você aproveitar o melhor de todos os recursos deste aplicativo. Além disso, se você é um usuário de Showbox apk ou Bobby Movie apk, então você precisa experimentar este aplicativo uma vez e tornar sua vida tão fácil para desfrutar da maneira de assistir a transmissão ao vivo on-line conforme suas próprias escolhas.

Recommended for You

Comment

Please read our comment policy before submitting your comment. Your email address will not be used or publish anywhere. You will only receive comment notifications if you opt to subscribe below.

()

App Name
Publisher
Size
Version
MOD Info
Get it On Google Play
Update June 28, 2021 (1 month ago)

Ini adalah Download Gratis Pocket Tv yang sebenarnya Anda cari. Saat dunia semakin maju dan pintar dari hari ke hari, semua orang mencari solusi cerdas yang terlihat hebat di ponsel atau ponsel pintar. Solusi ini juga disebut sebagai aplikasi.

Saat ini dengan kemajuan teknologi, setiap orang berutang perangkat pintar di tangan atau saku mereka. Di dunia sekarang ini, semua orang begitu sibuk sehingga mereka tidak punya waktu untuk bersantai atau menikmati, ketika orang bebas mereka ingin menghibur diri mereka sendiri dengan menonton TV atau film bagus lainnya. Ada banyak aplikasi hiburan yang tersedia di pasar android seperti Netflix di mana seseorang dapat menonton film apa pun yang diinginkannya. Tapi itu tidak gratis, aplikasi tersebut meminta biaya untuk mendapatkan hiburan itulah sebabnya Pocket Tv APK muncul.

Unduhan TV Saku

Pocket TV Apk

The  Pocket Tv , yang dapat Anda peroleh hanya setelah membayar biaya sedikit. Anda mungkin berpikir bahwa ini seperti Netflix versi berbayar untuk menonton tetapi tidak demikian halnya dengan versi premium ini, jadi Anda dapat mengunduhnya dari sini. Juga, penginstal akan membantu Anda untuk melangkah lebih jauh. Apk premium hadir dengan beberapa fitur paling keren seperti tanpa iklan atau bebas iklan. Jelas, panduan ini cukup bagi Anda untuk menikmati fitur premiumnya tanpa pusing.

Pengguna mendapatkan tampilan dan nuansa yang sama seperti versi gratisnya, tetapi dengan Pocket Tv versi premium ini, pengguna mendapatkan beberapa fitur unik seperti benar-benar bebas iklan artinya dengan versi ini Anda tidak akan terganggu oleh iklan yang tidak diinginkan dan dapat menikmati tampilan yang lebih bersih. pengalaman menonton. Orang-orang juga mencari file unduhan Pocket Tv apk untuk Chromebook.

Berikut adalah beberapa karakteristik utama yang dikandung Pocket Tv.

Dukungan Chromecast

Pocket Tv apk hadir dengan beberapa fitur terbaik seperti dukungan Chromecast. Rilis ini juga dilengkapi dengan dukungan eksklusif untuk Google Chromecast, dan Anda dapat dengan mudah mentransfer apa pun yang Anda tonton di ponsel ke layar besar TV yang dipimpin.

Tangkapan aliran

Pengguna memiliki opsi untuk menangkap streaming dan mengunduhnya ke perangkat iPhone atau iOS Android Anda untuk ditonton nanti. Ini adalah fitur terbaik jika Anda adalah orang yang sibuk. Dengan fitur ini, Anda dapat merekam acara TV online favorit Anda untuk ditonton di waktu luang.

Pengatur Waktu Tidur

Ini sangat berguna karena Anda dapat mengatur pengatur waktu tidur dan secara otomatis akan mati sendiri pada saat itu. Dengan cara ini, Anda bisa tidur nyenyak tanpa takut melihat baterai mati di pagi hari.

Fitur lain dari Pocket Tv

 • Streaming video online yang mudah dan gratis dari berbagai situs
 • Streaming gratis banyak saluran berita nasional dan internasional
 • Streaming Langsung olahraga, acara, berita, dll
 • Versi premium sepenuhnya bebas iklan dan memungkinkan pengguna untuk menonton video secara offline
 • Opsi pencarian video lanjutan
 • Jika Anda memiliki video favorit, Anda dapat menandai video ini
 • Anda juga dapat berbagi video dengan teman-teman Anda

Bagaimana Cara Mengunduh Pocket TV  untuk PC?

 • Unduh   perangkat lunak pemutar aplikasi Bluestacks
 • Buka situs web resmi untuk aplikasi Pocket TV
 • Anda dapat mengunduh APK dari sini.
 • Buka file apk dan instal dengan mengikuti langkah-langkah
 • Setelah berhasil menyelesaikan instalasi, Anda dapat menikmati video HD

Pocket TV  untuk Perangkat Android

 • Karena aplikasi langsung tidak tersedia di Google play store, itu harus diunduh dalam format apk
 • Dan kemudian klik tombol instal dan terima persyaratannya
 • Setelah instalasi selesai, pintasan akan dibuat di layar beranda ponsel pintar Anda
 • Sekarang nikmati streaming video langsung dan HD di ponsel pintar Anda sendiri

TV Saku  untuk Iphone

Sayangnya, Pocket Tv apk belum dirilis untuk ios dan iPhone, tetapi aplikasi ini sedang dikembangkan untuk pengguna iPhone dan Mac os. Jadi, pengguna iPhone Mac harus menunggu beberapa saat untuk mengunduh dan menjalankan aplikasi luar biasa ini di perangkat mereka.

TV Saku  untuk Blackberry

Pocket Tvapk juga tersedia bagi pengguna Blackberry untuk menikmati video HD online. Jadi, beri tahu kami cara mengunduh dan menginstal apk Pocket Tv untuk Blackberry. Berikut adalah langkah-langkah sederhana cukup ikuti mereka dan tersesat di dunia streaming video langsung dan HD online.

 • Unduh Pocket TV Apk dari sini
 • Sekarang simpan apk di pc dan kemudian transfer ke perangkat blackberry Anda
 • Sekarang klik pada apk Pocket Tv dan kemudian klik tombol instal
 • Setelah beberapa saat aplikasi ini akan diinstal pada perangkat blackberry Anda
 • Setelah instalasi selesai, Anda dapat menemukan ikon di menu
 • Klik menu dan nikmati video langsung dan HD HD

Bagaimana Cara Menggunakan Pocket TV  Premium di Android, iPhone, Windows dan Blackberry?

Di Android

Anda bisa mendapatkan Pocket Tv Download untuk Android atau Android dari sini. Setelah berhasil menginstal aplikasi Pocket Tv di ponsel pintar android Anda, klik ikon di menu Anda dan kemudian antarmuka yang sangat menarik akan terbuka dan ini berisi bagian kategori yang berbeda seperti saluran, Berita, dan banyak kategori lainnya.

Misalnya, jika Anda ingin melihat saluran televisi Anda, lalu pilih kategori “saluran”, daftar lengkap saluran yang tersedia akan ditampilkan dari mana Anda dapat memilih saluran yang Anda inginkan dan menikmati streaming langsung dalam kualitas HD.

Di PC

Jelas, aplikasi untuk pc ini mudah digunakan. Untuk pengguna PC apk ini bekerja dengan bluestacks pc. Ini pada dasarnya adalah perangkat lunak yang memungkinkan untuk menggunakan aplikasi versi apk ini di PC. Untuk menggunakan Pocket Tv apk di windows atau Anda ingin menggunakannya untuk windows, ini adalah waktu yang tepat. Setelah berhasil menginstal Pocket Tv di PC Anda menggunakan  bluestacks , Anda dapat membuka jendela dengan mengklik ikon yang dibuat di desktop.

Jendela penuh Pocket Tv Apk akan terbuka di layar PC yang terdiri dari bagian kategori yang berbeda dan bagian favorit. Dengan menggunakan bagian ini, Anda dapat menelusuri berbagai kategori yang tersedia dan Anda juga dapat melihat video yang ditandai yang disimpan di bagian favorit. Itu juga dibuat untuk pengguna windows 10. Anda juga dapat menggunakannya di pc tanpa bluestacks dengan menginstal emulator android lainnya.

Dengan mengklik simbol pencarian, Anda juga dapat mencari video yang Anda butuhkan. Jadi, ini adalah tautan unduhan yang dapat Anda gunakan untuk unduhan pc dan ya itu tersedia untuk diunduh gratis sehingga Anda dapat menonton Pocket Tv di pc. Anda juga dapat melakukannya untuk mengunduh tablet. Selain itu, versi apk ini hanya untuk tujuan pendidikan dan hanya milik Pengembang & Pemilik Masing-masing. Milik Pengembang & Pemilik Masing-masing Saja.

Di Blackberry

Aplikasi ini juga terlihat sama pada ponsel blackberry, sehingga pengguna dapat menggunakan aplikasi pada ponsel blackberry dengan mengikuti langkah-langkah yang disebutkan di bagian android .

Bagaimana jika Apk tidak berfungsi?

Mungkin ada beberapa alasan jika apk Anda tidak berfungsi atau merespons. Juga jika Anda menemukan kesalahan atau masalah dalam pengunduhan versi apk ini, maka berikut ini mungkin masalah yang dapat Anda atasi untuk mengunduh dan menjalankan apk ini.

 • Koneksi Internet mungkin hilang
 • Kompatibilitas Perangkat dengan apk
 • Masalah memori atau penyimpanan

 Alternatif TV Saku

Karena Pocket Tv belum dirilis untuk iOS dan Mac OS, ada banyak alternatif lain atau aplikasi seperti Pocket Tv yang tersedia untuk penggunaan dan menyediakan fungsionalitas yang sama dengan aplikasi. Mari kita fokus pada jenis alternatif TV Saku terbaik seperti itu.

Showbox Apk

Showbox adalah alternatif yang sempurna untuk Pocket Tv karena memiliki fitur yang hampir mirip seperti Pocket Tv. Ini memungkinkan pengguna untuk melakukan streaming langsung semua saluran tv, olahraga, atau acara secara gratis. Dengan menggunakan aplikasi ini, pengguna dapat dengan mudah mengunduh video favoritnya di satu sisi dan juga melakukan streaming video di sisi lain. Jadi, Pengguna dapat menggunakan alternatif Pocket Tv ini untuk mendapatkan hampir semua fungsi Pocket Tv.

Kotak Film

MovieBox adalah alternatif Pocket Tv lain yang menyerupai aplikasi Pocket Tv dan menyediakan fungsi yang sama seperti aplikasi ini. Fitur dan properti uniknya memungkinkan pengguna mengunduh dan streaming video sekaligus. Semua opsi dalam aplikasi mudah dikelola dan dipahami dan dapat digunakan dengan mudah. Jadi, ini adalah alternatif Pocket Tv lain yang melayani fungsionalitasnya dengan cara yang efisien.

Aplikasi streaming langsung

Berbeda dengan aplikasi yang disebutkan di atas, aplikasi ini sangat mirip dengan aplikasi Pocket Tv dan bertindak sebagai pengganti terbaik untuk Pocket Tv. Ini memiliki opsi streaming langsung yang dibundel di dalamnya, dan opsi ini memungkinkan pengguna untuk melakukan streaming video dan acara langsung dari mana saja dan kapan saja dengan koneksi internet cepat di perangkat apa pun yang mereka gunakan.

Ini adalah beberapa alternatif terbaik yang dapat digunakan oleh pengguna iPhone hingga aplikasi Pocket Tv diluncurkan di iOS.

Bintang panas

Hotstar, mungkin banyak dari Anda yang tahu bahwa aplikasi ini adalah aplikasi TV online terbaru dan sedang tren yang digunakan oleh banyak pengguna Android, PC, iPhone dan Blackberry. Ini hampir memiliki fitur serupa seperti aplikasi Pocket Tv dan memungkinkan pengguna untuk mengakses film berdurasi penuh, episode tv, berita atau acara online. Jadi, semua pengguna ponsel cerdas dapat menggunakan aplikasi ini sebagai alternatif sempurna untuk Pocket Tv dan menikmati video streaming langsung HD di ponsel pintar mereka.

Mivo

Mivo adalah aplikasi streaming video terkenal lainnya di dunia, aplikasi ini juga mengalirkan video langsung dan saluran langsung. Fitur terbaik dari aplikasi ini adalah semua saluran TV tersedia dalam kualitas HD. Yang Anda butuhkan hanyalah koneksi internet cepat yang memungkinkan Anda dengan mudah menonton semua saluran TV langsung dari mana saja dan kapan saja seperti aplikasi Pocket Tv. Jadi, ini adalah alternatif TV Saku terbaik yang tersedia di pasar.

Ini adalah beberapa alternatif terbaik yang tersedia di pasaran secara gratis, jadi unduh dan rasakan fungsionalitas Pocket Tv secara tidak langsung.

Pocket Tv adalah aplikasi yang dikemas dengan fitur yang sangat canggih dalam hal streaming video. Ini adalah aplikasi yang sangat berguna bagi mereka yang sedang dalam perjalanan dan tidak ingin ketinggalan program atau serial TV favorit mereka karena memiliki opsi streaming langsung di dalamnya. Jika Anda tidak harus menonton program favorit Anda secara langsung, Anda juga dapat mengunduhnya dan menonton secara offline tanpa koneksi internet.

Buru-buru!! Hari ini dan Unduh APK hari ini untuk menikmati streaming video terbaik.

FAQ

Apa manfaat dari Apk ini?

Manfaat utama dari aplikasi ini adalah memberikan pengalaman baru menonton video dan streaming langsung.

Apa itu Pocket TV  Apk Premium?

Pocket Tv Apk Premium adalah versi premium apk yang membantu penggunanya untuk melihat streaming langsung tanpa iklan apa pun.

Apakah aplikasi ini bebas virus?

Ya, versi apk aplikasi ini 100% aman.

Apa itu tanpa iklan di Pocket Tv  Apk Versi Premium?

Pada dasarnya, ini adalah salah satu fungsi terbaik dari aplikasi yang memungkinkan pengguna untuk menonton streaming tanpa iklan.

Kesimpulan:

Jadi, jika Anda ingin menikmati cara streaming dengan kondisi Anda sendiri, maka aplikasi versi apk ini akan menjadi pilihan terbaik yang sesuai bagi Anda untuk menikmati fitur terbaik dari aplikasi ini. Juga, jika Anda pengguna Showbox apk atau Bobby Movie apk maka Anda perlu mencoba aplikasi ini satu kali dan membuat hidup Anda begitu mudah untuk menikmati cara menonton live streaming online sesuai pilihan Anda sendiri.

Recommended for You

Comment

Please read our comment policy before submitting your comment. Your email address will not be used or publish anywhere. You will only receive comment notifications if you opt to subscribe below.

()

App Name
Publisher
Size
Version
MOD Info
Get it On Google Play
Update June 24, 2021 (1 month ago)

Here is the Pocket Tv Free Download which you’re actually looking for. As the world is getting more and more advanced and smart day by day, everyone is searching for smart solutions which look to be great on the mobile phone or smart-phone. These solutions are also called as the apps.

Nowadays with the advancement in technology, everyone owes a smart device in their hands or pockets. In today’s world, everybody is so busy that they have no time to relax or enjoy, when people are free they want to entertain themselves through watching TV or any good movies. There are many entertainment apps available in the android market like Netflix where one can watch any movie he/she wants. But it’s not free, those apps ask a fee to get entertained that is why Pocket Tv APK came into existence.

Pocket Tv Download

Pocket Tv Apk

The Pocket Tv, which you can get only after paying a little fee. You may think that it is like Netflix paid to watch version but it’s not the case with this premium version, so you can download it from here. Also, the installer will help you to proceed further. The premium apk comes with some of the coolest features like no ads or ad-free. Definitely, this guide is enough for you to enjoy its premium features without a headache.

Users get the same look and feel as the free version, but with this premium version of Pocket Tv, users get some unique features like it is completely ads-free means with this version you will not get annoyed by unwanted ads and can enjoy a cleaner watching experience. People are also searching for Pocket Tv apk download files for Chromebook.

Here are some of the main characteristics that the Pocket Tv contains.

Chromecast support

Pocket Tv apk comes with some of the best features like Chromecast support. This release also comes with the exclusive support for Google Chromecast, and you can easily transfer whatever you are watching on your mobile to the big screens of your led TVs.

Stream capture

User has the option to capture streams and download them onto your Android iPhone or iOS device to watch later. It is the best feature if you are a busy person. With this feature, you can record your favorite online TV program to watch in free time.

Sleep Timer

This is very useful because you can set a sleep timer and it will automatically switch off itself at that time. In this way, you can sleep calm without the fear of seeing the dead battery in the morning.

Other Features of Pocket Tv

 • Easy and free online video streams from various sites
 • Free streaming of many national and international news channels
 • Live Streaming of sports, events, news, etc
 • Premium version is completely ad-free and allows the users to watch the videos offline
 • Advanced video search options
 • If you have any favorite videos, you can bookmark these videos
 • You can also share the videos with your friends

How to Download Pocket Tv for PC?

 • Download the Bluestacks app player software
 • Open the official website for Pocket Tv app
 • You can download the APK from here.
 • Open the apk file and install it following the steps
 • After successful completion of installation, you can enjoy the HD videos

Pocket Tv for Android Devices

 • As the direct app is not available on the Google play store, it is must have to be download in the format of apk
 • And then click on the install button and accept the terms
 • After the complete installation, a shortcut will be created on the home screen of your smart-phone
 • Now enjoy the live and HD video streams on your smart phones itself

Pocket Tv for Iphone

Unfortunately, the Pocket Tv apk is not released yet for ios and iPhone, but the app is being been developed for the iPhone and Mac os users. So, iPhone Mac users have to wait for some time to download and run this wonderful app on their devices.

Pocket Tv for Blackberry

Pocket Tvapk is also available for the Blackberry users to enjoy the online HD videos. So, let us know how to download and install Pocket Tv apk for Blackberry. Following are the simple steps just follow them and get lost in the world of live and HD video streams online.

 • Download the Pocket Tv Apk from here
 • Now save the apk on the pc and then transfer it to your blackberry device
 • Now click on the Pocket Tv apk and then click on install button
 • After sometime this app will be installed on your blackberry device
 • After the completion of the installation, you can find the icon on the menu
 • Click on the menu and enjoy the live and HD videos

How to Use Pocket Tv Premium on Android, iPhone, Windows and Blackberry?

On Android

You can get Pocket Tv Download for Android or Android from here. After the successful installation of Pocket Tv app on your android smart-phone, click on the icon in your menu and then a very attractive interface will open and this contains different category sections like channels, News and many other categories.

For example, if you want to see any channel of your television, then select the category “channels”, a complete list of channels available will be displayed from which you can select the channel you want and enjoy the live streaming in HD quality.

On PC

Definitely, this app for pc is easy to use. For PC users this apk works with pc bluestacks. It is basically a software which allows to use this apk versions of apps at PC. To use Pocket Tv apk on windows or you’re looking to use it for windows it is the right time. After successful installation of Pocket Tv on your PC using the bluestacks, you can open the window by clicking on the icon that is created on the desktop.

A full window of Pocket Tv Apk will be opened on PC screen which consists of different categories section and the favorites section. Using these sections you can browse through the different categories available and also you can view the bookmarked videos that are kept in the favorite section. It is also made for windows 10 users. You can also use it on pc without bluestacks by installing any other android emulator.

By clicking on the search symbol, you can also search for the video that you need. So, here is the download link which you can use for pc download and yes you it is available for free download so that you can watch Pocket Tv at pc. You can also do it for tablet download. Moreover, this apk version is only for educational purpose and it Belongs To Their Respective Developers & Owners Only. Belongs To Their Respective Developers & Owners Only.

On Blackberry

The app looks same on the blackberry phones also, so users can use the app on the black berry phone by following the steps mentioned in the android section.

What if Apk not working?

There might be some reasons if your apk is not working or responding. Also if you find error or problem in the download of this apk version then following may be the issues that you can resolve in order to get this apk downloaded and run.

 • Internet Connection may lost
 • Device Compatibility with the apk
 • Memory or storage issue

Pocket Tv Alternatives

As Pocket Tv is not yet released for the IOS and Mac OS, there are many other alternatives or the apps like Pocket Tv which are available for the usage and provide the similar functionality as the app.  Let us focus on such type of best Pocket Tv alternatives.

Showbox Apk

Showbox is the perfect alternative for Pocket Tv as it has almost similar features like the Pocket Tv. It allows the users to live stream all the tv channels, sports or events for free. Using this app, users can easily download his/her favorite video on one side and also stream a video on another side. So, Users can use this Pocket Tv alternative to get almost all the functionalities of Pocket Tv.

MovieBox

MovieBox is another Pocket Tv alternative that resembles Pocket Tv app and provides the same functionality like this app. Its unique features and properties allow the users to download and stream the videos at a time. All the options in the app are easy to manage and understand and can be used easily. So, this is another Pocket Tv alternative that serves its functionality in an efficient way.

Livestream App

Unlike the above-mentioned app, this app is very close to Pocket Tv app and acts as the best substitute for Pocket Tv. It has the live streaming option bundled in it, and this option allows the users to stream the live videos and events from anywhere and anytime with a fast internet connection on any device they use.

These are some of the best alternatives that can be used by the iPhone users until the Pocket Tv app launches on the IOS.

Hotstar

Hotstar, many of you might know that this app is the latest and trending online TV app that is being used by many Android, PC, iPhone and Blackberry users. It almost has the similar features like the Pocket Tv app and allows the users to access full-length movies, tv episodes, news or events online. So, all smartphone users can use this app as the perfect alternative for Pocket Tv and enjoy the live streaming HD videos on their smart-phones.

Mivo

Mivo is another famous video streaming app in the world, this app streams live videos and live channels too. The best feature of this app is that all the TV channels are available in the HD quality. All you need is a fast internet connection which allows you to easily watch all the live TV channels from anywhere and anytime just like the Pocket Tv app. So, this is the best Pocket Tv alternative available in the market.

These are some of the best alternatives available in the market for free, so download them and experience the functionality of Pocket Tv indirectly.

Pocket Tv is the feature packed app that is very advanced in terms of video streaming. It is a very useful app for those who are in the journey and don’t want to miss their favorite program or TV serial as it has the live streaming option in it. If you don’t have to watch your favorite program live, you can also download it and watch offline without any internet connection.

Rush!! Today and Download the  APK today to enjoy the best video streams.

F.A.Q’s

What are the benefits of this Apk?

The main benefits of this application are that it provides a new experience of watching videos and live streams.

What is Pocket Tv Apk Premium?

Pocket Tv Apk Premium is the premium version of apk which help it’s users to see the live streams without any ads.

Was this app is free of virus?

Yes, this app apk version is 100% secured.

What are no-ads in Pocket Tv Apk Premium Version?

Basically, this is one of the best functionality of the application that allows the users to watch the streams without ads.

Conclusion:

So, if you want to enjoy the way of streaming at your own conditions then this apk version of app will be the best suitable option for you to enjoy the best ever feature of this app. Also, if you’re a user of Showbox apk or Bobby Movie apk then you need to try this application one time and make your life so easy to enjoy the way of watching live streaming online at your own choices.

Recommended for You

Comment

Please read our comment policy before submitting your comment. Your email address will not be used or publish anywhere. You will only receive comment notifications if you opt to subscribe below.

srmek