Home / Âm nhạc & Âm thanh / Tải xuống APK Pandora Premium MOD

()

App Name
Publisher
Size
Version
MOD Info
Get it On Google Play
Update June 27, 2021 (1 month ago)

Ngày nay âm nhạc là một cách thư giãn đầu óc hiệu quả của con người. Tất cả hầu hết tất cả mọi người nghe nhạc. Nhưng đôi khi không có đủ nguồn để mọi người nghe nhạc. Vì vậy, nhiều công ty đang cố gắng tạo ra những cách nghe nhạc tốt hơn. Nếu bạn đang nghe nhạc bằng những máy nghe nhạc cũ trước đây thì chất lượng âm thanh không được tốt lắm. Nhưng bây giờ điều đó đã thay đổi. Có rất nhiều dịch vụ phát trực tuyến nhạc cho phép bạn thưởng thức các bản nhạc chất lượng cao, bao gồm các công ty như Spotify, Apple Music, Deezer Music hoặc Pandora.

Trong bài viết này, chúng tôi nói về Dịch vụ âm nhạc Pandora, một trong những dịch vụ phát trực tuyến nhạc tốt nhất thế giới trên nhiều nền tảng. Chúng tôi cũng cung cấp cho bạn APK Pandora Premium Mod, vì vậy bạn có thể tải xuống và trải nghiệm ứng dụng này miễn phí.

Pandora Music là gì?

Pandora Music là một dịch vụ phát trực tuyến nhạc phổ biến trên thế giới dành cho Android. Trên thực tế, đây là một ứng dụng đa nền tảng. Bạn có thể dễ dàng tìm thấy các phiên bản Pandora cho các nền tảng khác như iOS, TV Box. Pandora Music luôn được đánh giá là một ứng dụng đáng giá dành cho những người yêu âm nhạc. Nó mang đến nhiều bản nhạc chất lượng cao và hỗ trợ nhiều tính năng nâng cao cho khách hàng của họ. chẳng hạn như dễ dàng tìm thấy các bản nhạc hoặc nghệ sĩ yêu thích cũng như có thể tải xuống để nghe ngoại tuyến. Ngoài ra còn có tính năng gợi ý thông minh dựa trên hành vi của người dùng cũng được đánh giá cao.

Pandora Premium

Giới thiệu về Pandora Music Premium

Phiên bản miễn phí của Pandora Music Service cho phép bạn truy cập một số tính năng cơ bản của ứng dụng này. Nếu cần thêm, bạn nên nâng cấp tài khoản của mình lên Phiên bản cao cấp. Tất nhiên, bạn vẫn có thể dễ dàng nghe nhạc trên ứng dụng từ kho lưu trữ khổng lồ gần 40 triệu bài hát. Tuy nhiên, Pandora Premium cung cấp nhiều tính năng tuyệt vời hơn.

Với Pandora Premium Service, bạn có thể nghe hơn 40 triệu bản nhạc, podcast với chất lượng tốt nhất. Bạn cũng có thể dễ dàng tải xuống và lưu trữ nhạc trên thiết bị Android của mình để nghe sau. Các tính năng khác chỉ có tài khoản Premium mới có là tạo danh sách phát nhạc riêng, nghe nhạc không có quảng cáo gây phiền nhiễu và phát lại các bản nhạc không giới hạn. Pandora Premium cũng cung cấp cho bạn một tùy chọn để sao chép liên kết của Danh sách phát của bạn và chia sẻ nó với bạn bè của bạn. Một điều quan trọng nhất là nếu bạn bè của bạn không có Phiên bản Pandora Âm nhạc cao cấp, họ cũng có thể xem và nghe các Danh sách phát này.

Dịch vụ Pandora Premium tính phí 4,99 đô la mỗi tháng. Bạn có thể thanh toán bằng thẻ Visa hoặc PayPal. Nếu bạn muốn truy cập Pandora Premium miễn phí, bạn đã đến đúng nơi. Chúng tôi sẽ hướng dẫn bạn cách tải và cài đặt Pandora Premium Service hoàn toàn miễn phí chỉ trong vài bước.

Làm thế nào để cài đặt Pandora One Apk trên Android?

Pandora One Apk là phiên bản Premium của ứng dụng Pandora Music. Hiện tại, ứng dụng đã có sẵn trên Playstore và chỉ cho phép người dùng ở Mỹ tải xuống. Sau khi hoàn tất quá trình cài đặt, việc đầu tiên bạn cần làm là đăng ký tài khoản. Đăng ký hoàn toàn miễn phí. Ứng dụng sẽ yêu cầu bạn cung cấp một số thông tin cơ bản nói dối Email, năm sinh và giới tính. Để đảm bảo quá trình đăng ký hoàn tất, trong phần chèn Zip Code, bạn cần nhập mã zip của một khu vực ở Mỹ, chẳng hạn như 75002 hoặc 73301.

Nếu bạn là người dùng từ một quốc gia khác, bạn cũng có thể cài đặt Pandora On bằng tệp APK mà chúng tôi cung cấp trong bài viết này. Để cài đặt ứng dụng này mà không gặp lỗi trong quá trình sử dụng, bạn nên sử dụng VPN. Vui lòng làm theo hướng dẫn từng bước của chúng tôi để cài đặt ứng dụng này:

 • Đảm bảo rằng bạn đã xóa phiên bản cửa hàng chơi của ứng dụng này. Nhấp vào nút tải xuống ở bên dưới bài viết này để tải xuống tệp Pandora One Apk.
 • Mở tệp APK mà bạn đã tải xuống để bắt đầu quá trình cài đặt.
 • Chờ cho đến khi hoàn tất quá trình cài đặt. Sau đó, mở ứng dụng và thưởng thức những bài hát yêu thích của bạn mà không cần quan tâm đến những quảng cáo khó chịu trong ứng dụng.

Lưu ý quan trọng:  Pandora Music chỉ khả dụng ở Hoa Kỳ. ngay bây giờ. Vì vậy, nếu bạn muốn trải nghiệm từ quốc gia khác, bạn phải sử dụng một ứng dụng dịch vụ VPN để chuyển IP sang Vị trí Hoa Kỳ.

Các tính năng của Pandora One Mod

 • Bài hát bỏ qua không giới hạn
 • Loại bỏ Quảng cáo gây phiền nhiễu
 • Không có thời gian chờ
 • Trình tải xuống bản nhạc, MP3,
 • Hỗ trợ Pandora One 192kbps

Các tính năng chính của Dịch vụ âm nhạc Pandora

Ứng dụng cung cấp rất nhiều tính năng tuyệt vời để giúp bạn trải nghiệm âm nhạc dễ dàng hơn và chất lượng cao. Tuy nhiên, có một số tính năng bị giới hạn ở phiên bản miễn phí. Vì vậy, bạn cần nâng cấp Gói cao cấp để mở khóa chúng. Đừng lo lắng, vì chúng tôi cung cấp cho bạn phiên bản mod Premium của ứng dụng này. Vì vậy, bạn có thể cài đặt và sử dụng nó hoàn toàn miễn phí. Dưới đây là các tính năng chính của Pandora Music Premium.

Phân loại nhạc và gợi ý thông minh

Nếu bạn là một người hâm mộ âm nhạc có kinh nghiệm tốt và biết tất cả các bản nhạc và nghệ sĩ yêu thích của bạn, thì mọi thứ thật dễ dàng. Tất cả những gì bạn cần làm chỉ là gõ trực tiếp tên trên thanh tìm kiếm và tìm bản nhạc yêu thích của mình. Nếu bạn không biết bài hát nào muốn chọn hoặc nếu bạn muốn tìm kiếm một bài hát mới nhất phù hợp với chế độ hiện tại của mình, tính năng sắp xếp của Pandora Music sẽ giúp bạn thực hiện điều đó.

Trong khu vực Duyệt, ứng dụng cung cấp các thể loại, Podcast và nghệ sĩ mà bạn có thể thích. Ứng dụng cũng có danh sách các nghệ sĩ hàng đầu / mới và các bài hát mới nhất để giúp người dùng của họ dễ dàng truy cập. Tính năng gợi ý thông minh cũng rất hữu ích. Mỗi lần bạn nhấn nút thích một bài hát, ứng dụng này sẽ ghi lại và sẽ ưu tiên đề xuất các bản nhạc tương tự cho lần sau. Ngoài ra, nếu bạn nhấp vào nút không thích, ứng dụng sẽ hạn chế hiển thị các bản nhạc đó trong Duyệt qua.

Tải nhạc xuống và nghe ngoại tuyến

Tính năng này tương tự như của Spotify. Pandora Music   cho phép bạn lưu và tải xuống bất kỳ bản nhạc nào từ cơ sở dữ liệu khoảng 40 triệu bài hát của họ. Sau đó, bạn có thể nghe chúng mà không cần kết nối internet. Nhưng tính năng này không có trên phiên bản Pandora Music miễn phí, bạn cần nâng cấp lên gói Premium để mở khóa. Tất nhiên, bản  Pandora One  mod Premium APK mà chúng tôi cung cấp sẽ giúp bạn thực hiện điều này miễn phí.

Lời bài hát và thông tin về nghệ sĩ

Pandora Music Service cung cấp cho người dùng nhiều tính năng giúp nâng cao trải nghiệm nghe nhạc. Một trong những tính năng tốt nhất là cung cấp tùy chọn hiển thị lời bài hát. Bấm Xem tất cả để hiển thị lời bài hát toàn màn hình. Ngoài ra, khi bạn tìm kiếm hoặc truy cập vào các nghệ sĩ yêu thích của mình, bạn có thể nhấp vào đoạn trích nhỏ bên dưới tên nghệ sĩ để cho bạn biết về sự nghiệp của họ, các bài hát nổi bật, giải thưởng và hơn thế nữa.

Hẹn giờ tắt máy

Với Pandora Music, bạn cũng có thể thiết lập điều này bằng cách vào Cài đặt và kích hoạt tùy chọn Hẹn giờ ngủ. Ứng dụng cho phép người dùng chọn một trong 3 tùy chọn khả dụng gồm 15 phút, 30 phút và 60 phút.

Đặt báo thức

Đó là lựa chọn tuyệt vời nếu báo thức đánh thức bạn mỗi ngày là bản nhạc yêu thích của bạn. Pandora Music không chỉ cho phép bạn cài đặt thời gian báo thức tương tự như ứng dụng báo thức thông thường mà bạn còn có thể chọn một bản nhạc trên ứng dụng để đặt làm báo thức. Để làm điều này, hãy điều hướng đến  Cài đặt> Đồng hồ báo thức .

Phần kết luận

Với nhiều bản nhạc chất lượng cao, Pandora Music luôn nằm trong top đầu những ứng dụng nghe nhạc trực tuyến hay nhất. Để tăng trải nghiệm nghe nhạc, ứng dụng cũng cung cấp hai gói trả phí là Pandora Premium (9,99 USD / tháng) và Pandora Plus (4,99 USD / tháng). Bạn cũng có thể dùng thử miễn phí trong 30 ngày trước khi quyết định mua hay không. Như đã hứa, chúng tôi cung cấp cho bạn phiên bản mod Pandora One miễn phí, vì vậy bạn có thể trải nghiệm ứng dụng này miễn phí.

Recommended for You

Comment

Please read our comment policy before submitting your comment. Your email address will not be used or publish anywhere. You will only receive comment notifications if you opt to subscribe below.

()

App Name
Publisher
Size
Version
MOD Info
Get it On Google Play
Update June 27, 2021 (1 month ago)

Hoy en día, la música es una forma poderosa de relajar la mente de la gente. La mayoría de la gente escucha música. Pero a veces no hay suficientes recursos para que la gente escuche música. Por eso, muchas empresas están intentando crear mejores formas de escuchar música. Si escuchas música con reproductores de música antiguos en el pasado, la calidad del sonido no es muy buena. Pero ahora eso ha cambiado. Hay tantos servicios de transmisión de música que le permiten disfrutar de pistas de música de alta calidad, incluidas empresas como Spotify, Apple Music, Deezer Music o Pandora.

En este artículo, hablamos de Pandora Music Service, uno de los mejores servicios de transmisión de música del mundo en muchas plataformas. También te damos Pandora Premium Mod APK, para que puedas descargar y experimentar esta aplicación gratis.

¿Qué es Pandora Music?

Pandora Music es un servicio de transmisión de música mundialmente popular para Android. En realidad, esta es una aplicación multiplataforma. Puede encontrar fácilmente versiones de Pandora para otras plataformas como iOS, TV Box. Pandora Music siempre se considera una aplicación valiosa para las personas que aman la música. Ofrece muchas pistas de audio de alta calidad y admite muchas funciones avanzadas para sus clientes. como fácil de encontrar pistas de música o artistas favoritos, así como también se puede descargar para escuchar sin conexión. También hay una función de sugerencias inteligentes que, según el comportamiento del usuario, también es muy apreciada.

Pandora Premium MOD APK

Acerca de Pandora Music Premium

La versión gratuita de Pandora Music Service le permite acceder a algunas funciones básicas de esta aplicación. Si necesita más, debe actualizar su cuenta a la versión Premium. Por supuesto, aún puede escuchar fácilmente la música en la aplicación desde el enorme almacenamiento de casi 40 millones de canciones. Sin embargo, Pandora Premium ofrece más funciones excelentes.

Con el Servicio Premium de Pandora, puede escuchar más de 40 millones de pistas de canciones, podcasts con la mejor calidad. También puede descargar y almacenar música fácilmente en su dispositivo Android para escucharla más tarde. Otras características que solo tienen las cuentas Premium son, crear listas de reproducción de música propias, escuchar música sin anuncios molestos y reproducir pistas de música ilimitadas. Pandora Premium también te da la opción de copiar el enlace de tu lista de reproducción y compartirlo con tus amigos. Lo mejor es que si tus amigos no tienen la versión premium de Pandora Music, también pueden ver y escuchar estas listas de reproducción.

El servicio premium de Pandora cobra $ 4,99 por mes. Puede pagar esto con tarjeta Visa o PayPal. Si desea acceder a Pandora Premium de forma gratuita, ha venido al lugar indicado. Lo guiaremos sobre cómo descargar e instalar Pandora Premium Service completamente gratis en solo unos pocos pasos.

¿Cómo instalar Pandora One Apk en Android?

Pandora One Apk es la versión Premium de la aplicación Pandora Music. Actualmente, la aplicación está disponible en la tienda de juegos y solo permite a los usuarios de EE. UU. Descargarla. Después de completar el proceso de instalación, lo primero que debe hacer es registrarse con una cuenta. El registro es completamente gratuito. La aplicación le pedirá que proporcione información básica: correo electrónico, año de nacimiento y sexo. Para asegurarse de que se complete el proceso de registro, en la sección de inserción del código postal, debe ingresar un código postal de un área en los EE. UU., Como 75002 o 73301.

Si eres un usuario de otro país, también puedes instalar Pandora On mediante el archivo APK que te proporcionamos en este artículo. Para instalar esta aplicación sin fallas durante el uso, debe usar una VPN. Siga nuestras instrucciones paso a paso para instalar esta aplicación:

 • Asegúrese de haber eliminado la versión de Play Store de esta aplicación. Haga clic en el botón de descarga a continuación de este artículo para descargar el archivo Apk de Pandora One.
 • Abra el archivo APK que descargó para iniciar el proceso de instalación.
 • Espere hasta completar el proceso de instalación. Luego abre la aplicación y disfruta de tus canciones favoritas sin preocuparte por los molestos anuncios en la aplicación.

Nota importante:  Pandora Music solo está disponible en los Estados Unidos. ahora mismo. Entonces, si desea experimentarlo desde otro país, debe usar una aplicación de servicio VPN para cambiar la IP a la ubicación de EE. UU.

Características de Pandora One Mod

 • Saltos ilimitados de canciones
 • Anuncios molestos eliminados
 • Sin tiempo de espera
 • Descargador de pistas de música, MP3,
 • Compatibilidad con Pandora One de 192 kbps

Funciones clave de Pandora Music Service

La aplicación ofrece una gran cantidad de funciones excelentes para ayudarlo a experimentar la música de manera más fácil y de alta calidad. Pero, hay algunas características que se limitan a la versión gratuita. Por lo tanto, debe actualizar el Plan Premium para desbloquearlos. No se preocupe, porque le proporcionamos una versión mod Premium de esta aplicación. Por lo tanto, puede instalarlo y usarlo completamente de forma gratuita. Estas son las funciones clave de Pandora Music Premium.

Clasificación de música y sugerencias inteligentes

Si eres un aficionado a la música experimentado y conoces todas tus canciones y artistas favoritos, entonces todo es fácil. Todo lo que necesita hacer es escribir el nombre directamente en la barra de búsqueda y encontrar su pista favorita. Si no sabe qué canción desea elegir o si desea buscar una canción más reciente que coincida con su modo actual, la función de clasificación de Pandora Music será útil para hacerlo.

En el área de exploración, la aplicación ofrece géneros, podcasts y artistas que pueden gustarle. La aplicación también tiene una lista de los mejores / nuevos artistas y las últimas canciones para facilitar el acceso de sus usuarios. La función de sugerencias inteligentes también es muy útil. Cada vez que presione el botón para que le guste una canción, esta aplicación grabará y priorizará la recomendación de pistas de música similares para la próxima vez. Además, si hace clic en el botón que no le gusta, la aplicación se restringirá para mostrar esas pistas de música en Examinar.

Descarga música y escucha sin conexión

Esta función es similar a la de Spotify. Pandora Music   le permite guardar y descargar cualquier pista de canción de su base de datos de aproximadamente 40 millones de canciones. Luego puede escucharlos sin una conexión a Internet. Pero esta función no está disponible en la versión gratuita de Pandora Music, debe actualizar al plan Premium para desbloquearla. Por supuesto, el  APK Premium de Pandora One  mod que proporcionamos lo ayudará a hacer esto de forma gratuita.

Letras e información sobre artistas

Pandora Music Service ofrece a sus usuarios muchas funciones que ayudan a mejorar la experiencia de escuchar música. Una de las mejores características es brindar la opción de mostrar la letra de la canción. Haga clic en Ver todo para mostrar la letra en pantalla completa. Además, cuando busca o accede a sus artistas favoritos, puede hacer clic en el pequeño extracto hasta el nombre del artista para mostrarle su carrera, canciones destacadas, premios y más.

Apagar temporizador

Con Pandora Music, también puede configurar esto yendo a Configuración y activando la opción Temporizador de apagado. La aplicación permite a los usuarios seleccionar una de las 3 opciones disponibles que incluyen 15 minutos, 30 minutos y 60 minutos.

Ajustar alarma

Es una gran opción si la alarma que te despierta todos los días es tu pista de música favorita. Pandora Music no solo le permite establecer una hora de alarma similar a una aplicación de alarma normal, sino que también puede elegir una pista de canción en la aplicación para configurarla como alarma. Para hacer esto, vaya a  Configuración> Alarma .

Conclusión

Con muchas pistas de alta calidad, Pandora Music siempre está en la lista de las mejores aplicaciones de música en línea. Para aumentar la experiencia de escuchar música, la aplicación también ofrece dos planes pagos: Pandora Premium ($ 9.99 / mes) y Pandora Plus ($ 4.99 / mes). También puedes probarlo durante 30 días de forma gratuita, antes de decidir si vas a comprar o no. Según lo prometido, le proporcionamos una versión gratuita de Pandora One mod, para que pueda experimentar esta aplicación de forma gratuita.

Recommended for You

Comment

Please read our comment policy before submitting your comment. Your email address will not be used or publish anywhere. You will only receive comment notifications if you opt to subscribe below.

()

App Name
Publisher
Size
Version
MOD Info
Get it On Google Play
Update June 27, 2021 (1 month ago)

Hoje em dia, a música é uma forma poderosa de relaxar a mente das pessoas. Quase todas as pessoas ouvem música. Mas às vezes não há recursos suficientes para as pessoas ouvirem música. Portanto, muitas empresas estão tentando criar maneiras melhores de ouvir música. Se você ouve música com reprodutores de música antigos no passado, a qualidade do som não é muito boa. Mas agora essa coisa mudou. Existem tantos serviços de streaming de música que permitem desfrutar de faixas de música de alta qualidade, incluindo empresas como Spotify, Apple Music, Deezer Music ou Pandora.

Neste artigo, falamos sobre o Pandora Music Service, um dos melhores serviços de streaming de música do mundo em várias plataformas. Também fornecemos o Pandora Premium Mod APK, para que você possa baixar e experimentar este aplicativo gratuitamente.

O que é Pandora Music?

Pandora Music é um serviço de streaming de música popular mundialmente para Android. Na verdade, este é um aplicativo multiplataforma. Você pode encontrar facilmente as versões do Pandora para outras plataformas como iOS, TV Box. Pandora Music é sempre classificado como um aplicativo valioso para pessoas que amam música. Ele traz muitas faixas de áudio de alta qualidade e oferece suporte a muitos recursos avançados para seus clientes. como a facilidade de encontrar músicas ou artistas favoritos, bem como baixar para ouvir offline. Há também o recurso de sugestões inteligentes que com base no comportamento do usuário também é muito apreciado.

Pandora Premium

Sobre o Pandora Music Premium

A versão gratuita do Pandora Music Service permite que você acesse alguns recursos básicos deste aplicativo. Se precisar de mais, você deve atualizar sua conta para a versão Premium. Claro, você ainda pode ouvir facilmente a música no aplicativo do enorme armazenamento de quase 40 milhões de músicas. No entanto, o Pandora Premium oferece mais recursos excelentes.

Com o Pandora Premium Service, você pode ouvir mais de 40 milhões de faixas de músicas em podcast com a melhor qualidade. Você também pode baixar e armazenar músicas facilmente em seu dispositivo Android para ouvir mais tarde. Outros recursos que só têm contas Premium são criar listas de reprodução de música próprias, ouvir música sem anúncios irritantes e reproduzir faixas de música ilimitadas. O Pandora Premium também oferece a opção de copiar o link de sua lista de reprodução e compartilhá-lo com seus amigos. O principal é que, se seus amigos não tiverem a versão Premium do Pandora Music, eles também poderão assistir e ouvir essas listas de reprodução.

O Pandora Premium Service cobra US $ 4,99 por mês. Você pode pagar com cartão Visa ou PayPal. Se você deseja acessar o Pandora Premium gratuitamente, você veio ao lugar certo. Iremos guiá-lo como baixar e instalar o Pandora Premium Service totalmente gratuito em apenas alguns passos.

Como instalar o Pandora One Apk no Android?

Pandora One Apk é a versão Premium do aplicativo Pandora Music. Atualmente, o aplicativo está disponível na playstore e só permite que usuários nos Estados Unidos façam o download. Depois de concluir o processo de instalação, a primeira coisa que você precisa fazer é registrar-se com uma conta. O registro é totalmente gratuito. O aplicativo solicitará que você forneça algumas informações básicas como e-mail, ano de nascimento e sexo. Para garantir que o processo de registro seja concluído, na seção de inserção do CEP, você precisa inserir o CEP de uma área nos EUA, como 75002 ou 73301.

Se você for um usuário de outro país, também pode instalar o Pandora On pelo arquivo APK que fornecemos neste artigo. Para instalar este aplicativo sem nenhuma falha durante o uso, você deve usar uma VPN. Siga nossas instruções passo a passo para instalar este aplicativo:

 • Certifique-se de ter removido a versão playstore deste aplicativo. Clique no botão de download abaixo deste artigo para baixar o arquivo Pandora One Apk.
 • Abra o arquivo APK que você baixou para iniciar o processo de instalação.
 • Espere até completar o processo de instalação. Em seguida, abra o aplicativo e curta suas músicas favoritas sem se preocupar com os anúncios irritantes no aplicativo.

Nota importante: o  Pandora Music está disponível apenas nos Estados Unidos. agora mesmo. Portanto, se quiser experimentar de outro país, você deve usar um aplicativo de serviço VPN para mudar o IP para o local dos EUA.

Recursos do Mod Pandora One

 • Pular músicas ilimitadas
 • Anúncios irritantes removidos
 • Sem tempo limite
 • Downloader de faixas de música, MP3,
 • Suporte Pandora One de 192 kbps

Principais recursos do Pandora Music Service

O aplicativo oferece muitos recursos excelentes para ajudá-lo a experimentar a música com mais facilidade e alta qualidade. Mas, existem alguns recursos que são limitados à versão gratuita. Portanto, você precisa atualizar o Plano Premium para desbloqueá-los. Não se preocupe, porque nós fornecemos a você uma versão mod Premium deste aplicativo. Assim, você pode instalá-lo e usá-lo gratuitamente. Aqui estão os principais recursos do Pandora Music Premium.

Classificação musical e sugestões inteligentes

Se você é um fã de música experiente e conhece todas as suas músicas e artistas favoritos, então tudo é fácil. Tudo que você precisa fazer é digitar o nome diretamente na barra de pesquisa e encontrar sua faixa favorita. Se você não sabe qual música deseja escolher ou se deseja pesquisar uma música mais recente que corresponda ao seu modo atual, o recurso de classificação do Pandora Music será útil para fazer isso.

Na área de navegação, o aplicativo oferece gêneros, podcasts e artistas que você pode gostar. O aplicativo também possui uma lista dos principais / novos artistas e das músicas mais recentes para facilitar o acesso dos usuários. O recurso de sugestões inteligentes também é muito útil. Cada vez que você pressiona o botão para curtir uma música, este aplicativo irá gravar e priorizar a recomendação de faixas de música semelhantes para a próxima vez. Além disso, se você clicar no botão para não gostar, o aplicativo irá restringir a exibição dessas faixas de música em Browse.

Baixe músicas e ouça off-line

Este recurso é semelhante ao do Spotify. O Pandora Music   permite que você salve e baixe qualquer faixa de música de seu banco de dados de cerca de 40 milhões de músicas. Você pode então ouvi-los sem uma conexão com a Internet. Mas esse recurso não está disponível na versão gratuita do Pandora Music, você precisa atualizar para o plano Premium para desbloqueá-lo. Claro, o mod APK Premium do  Pandora One  que fornecemos irá ajudá-lo a fazer isso gratuitamente.

Letras e informações sobre artistas

O Pandora Music Service oferece a seus usuários muitos recursos que ajudam a aprimorar a experiência de ouvir música. Um dos melhores recursos é fornecer a opção de exibir as letras das músicas. Clique em Ver tudo para exibir as letras em tela inteira. Além disso, ao pesquisar ou acessar seus artistas favoritos, você pode clicar no pequeno trecho ao lado do nome do artista para mostrar a você sobre sua carreira, músicas excelentes, prêmios e muito mais.

Desligue o cronômetro

Com o Pandora Music, você também pode definir isso acessando Configurações e ativando a opção Temporizador. O aplicativo permite que os usuários selecionem uma das 3 opções disponíveis, incluindo 15 minutos, 30 minutos e 60 minutos.

Programar alarme

Ótima opção se o despertador que te acorda todos os dias é a sua música preferida. O Pandora Music não só permite que você defina uma hora de alarme semelhante a um aplicativo de alarme normal, mas também pode escolher uma faixa de música no aplicativo para definir como um alarme. Para fazer isso, navegue até  Configurações> Despertador .

Conclusão

Com muitas faixas de alta qualidade, o Pandora Music está sempre no topo da lista dos melhores aplicativos de música online. Para aumentar a experiência de escuta musical, o aplicativo também oferece dois planos pagos: Pandora Premium ($ 9,99 / mês) e Pandora Plus ($ 4,99 / mês). Você também pode experimentá-lo por 30 dias gratuitamente, antes de decidir se vai comprar ou não. Como prometido, fornecemos a você uma versão mod gratuita do Pandora One, para que você possa experimentar este aplicativo gratuitamente.

Recommended for You

Comment

Please read our comment policy before submitting your comment. Your email address will not be used or publish anywhere. You will only receive comment notifications if you opt to subscribe below.

()

App Name
Publisher
Size
Version
MOD Info
Get it On Google Play
Update June 27, 2021 (1 month ago)

Saat ini musik adalah cara yang ampuh untuk menenangkan pikiran orang-orang. Hampir semua orang mendengarkan musik. Tetapi beberapa kali tidak ada sumber daya yang cukup bagi orang-orang untuk mendengarkan musik. Jadi, banyak perusahaan mencoba membuat cara yang lebih baik untuk mendengarkan musik. Jika Anda mendengarkan musik dengan pemutar musik lama di masa lalu, kualitas suaranya tidak terlalu bagus. Tapi sekarang hal itu telah berubah. Ada begitu banyak layanan streaming musik yang memungkinkan Anda menikmati trek musik berkualitas tinggi, termasuk perusahaan seperti Spotify, Apple Music, Deezer Music, atau Pandora.

Pada artikel ini, kita berbicara tentang Layanan Musik Pandora, salah satu layanan streaming musik terbaik dunia di banyak platform. Kami juga memberi Anda Pandora Premium Mod APK, sehingga Anda dapat mengunduh dan menikmati aplikasi ini secara gratis.

Apa itu Musik Pandora?

Pandora Music adalah layanan streaming musik populer di dunia untuk Android. Sebenarnya, ini adalah aplikasi multi platform. Anda dapat dengan mudah menemukan versi Pandora untuk platform lain seperti iOS, TV Box. Pandora Music selalu dinilai sebagai aplikasi berharga bagi orang-orang yang menyukai musik. Ini membawa banyak trek audio berkualitas tinggi dan mendukung banyak fitur canggih untuk pelanggan mereka. seperti mudah menemukan trek musik atau artis favorit serta dapat mengunduh untuk mendengarkan secara offline. Ada juga fitur saran cerdas yang berdasarkan perilaku pengguna juga sangat dihargai.

Pandora Premium

Tentang Pandora Music Premium

Versi gratis Layanan Musik Pandora memungkinkan Anda mengakses beberapa fitur dasar aplikasi ini. Jika Anda membutuhkan lebih banyak, Anda harus meningkatkan akun Anda ke Versi Premium. Tentu saja, Anda masih dapat dengan mudah mendengarkan musik di aplikasi dari penyimpanan besar hampir 40 juta lagu. Namun, Pandora Premium menawarkan lebih banyak fitur hebat.

Dengan Layanan Premium Pandora, Anda dapat mendengarkan lebih dari 40 juta trek lagu, podcast dengan kualitas terbaik. Anda juga dapat dengan mudah mengunduh dan menyimpan musik di perangkat android Anda untuk didengarkan nanti. Fitur lain yang hanya dimiliki oleh akun Premium adalah, membuat playlist musik sendiri, mendengarkan musik tanpa iklan yang mengganggu dan memutar trek musik tanpa batas. Pandora Premium juga memberi Anda opsi untuk menyalin tautan Daftar Putar Anda dan membagikannya dengan teman-teman Anda. Yang terpenting adalah jika teman Anda tidak memiliki Musik Pandora Versi Premium, mereka juga dapat menonton dan mendengarkan Daftar Putar ini.

Layanan Premium Pandora mengenakan biaya $ 4,99 per bulan. Anda dapat membayar ini dengan Kartu Visa atau PayPal. Jika Anda ingin mengakses Pandora Premium secara gratis, Anda telah datang ke tempat yang tepat. Kami akan memandu Anda cara mengunduh dan menginstal Layanan Premium Pandora sepenuhnya gratis hanya dalam beberapa langkah.

Bagaimana cara menginstal Pandora One Apk di Android?

Pandora One Apk adalah versi Premium dari aplikasi Pandora Music. Saat ini, aplikasi tersebut tersedia di playstore dan hanya memungkinkan pengguna di AS untuk mengunduhnya. Setelah menyelesaikan proses instalasi, hal pertama yang perlu Anda lakukan adalah mendaftar dengan akun. Pendaftaran benar-benar gratis. Aplikasi akan meminta Anda untuk memberikan beberapa informasi dasar kebohongan Email, tahun lahir dan jenis kelamin. Untuk memastikan proses pendaftaran selesai, di bagian penyisipan Kode Pos, Anda harus memasukkan kode pos wilayah di AS, seperti 75002 atau 73301.

Jika Anda adalah pengguna dari negara lain, Anda juga dapat menginstal Pandora On dengan file APK yang kami sediakan di artikel ini. Untuk menginstal aplikasi ini tanpa gagal saat digunakan, Anda harus menggunakan VPN. Silakan ikuti petunjuk langkah demi langkah kami untuk menginstal aplikasi ini:

 • Pastikan Anda telah menghapus versi playstore dari aplikasi ini. Klik tombol unduh di bawah artikel ini untuk mengunduh file Pandora One Apk.
 • Buka file APK yang Anda unduh untuk memulai proses instalasi.
 • Tunggu hingga proses instalasi selesai. Kemudian buka aplikasi dan nikmati lagu favorit Anda tanpa peduli dengan iklan yang mengganggu di aplikasi.

Catatan Penting:  Musik Pandora hanya tersedia di Amerika Serikat. sekarang juga. Jadi jika Anda ingin merasakannya dari negara lain, Anda harus menggunakan aplikasi layanan VPN untuk mengalihkan IP ke Lokasi AS.

Fitur Mod Pandora One

 • Melewati Lagu Tanpa Batas
 • Menghapus Iklan yang Mengganggu
 • Tidak Ada Batas Waktu
 • Pengunduh Trek Musik, MP3,
 • Dukungan Pandora One 192kbps

Fitur utama Layanan Musik Pandora

Aplikasi ini menawarkan banyak fitur hebat untuk membantu Anda menikmati musik dengan lebih mudah dan berkualitas tinggi. Namun, ada beberapa fitur yang terbatas pada versi gratis. Jadi, Anda perlu memutakhirkan Paket Premium untuk membukanya. Jangan khawatir, karena kami menyediakan Anda versi mod Premium dari aplikasi ini. Jadi Anda bisa menginstal dan menggunakannya sepenuhnya secara gratis. Berikut adalah fitur utama Pandora Music Premium.

Klasifikasi musik dan saran cerdas

Jika Anda adalah penggemar musik berpengalaman yang baik dan mengetahui semua trek dan artis musik favorit Anda, maka semuanya menjadi mudah. Yang perlu Anda lakukan hanyalah mengetikkan namanya langsung di bilah pencarian dan menemukan trek favorit Anda. Jika Anda tidak tahu lagu mana yang ingin dipilih atau jika Anda ingin mencari lagu terbaru yang cocok dengan mode Anda saat ini, fitur pengurutan Pandora Music akan membantu Anda melakukannya.

Di area Browse, aplikasi menawarkan genre, Podcast, dan artis yang mungkin Anda sukai. Aplikasi ini juga memiliki daftar artis top / baru & lagu terbaru untuk memudahkan pengguna mengaksesnya. Fitur saran pintar juga sangat berguna. Setiap kali Anda menekan tombol untuk menyukai lagu, aplikasi ini akan merekam & memprioritaskan rekomendasi trek musik serupa untuk waktu berikutnya. Selain itu, jika Anda mengklik tombol untuk tidak menyukainya, aplikasi akan membatasi untuk menampilkan trek musik tersebut di Browse.

Unduh musik dan Dengarkan secara offline

Fitur ini mirip dengan Spotify. Pandora Music   memungkinkan Anda untuk menyimpan dan mengunduh trek lagu apa pun dari database mereka yang berisi sekitar 40 juta lagu. Anda kemudian dapat mendengarkannya tanpa koneksi internet. Tetapi fitur ini tidak tersedia di Pandora Music versi gratis, Anda perlu meningkatkan ke paket Premium untuk membukanya. Tentu saja,  APK Premium Pandora One  mod yang kami sediakan akan membantu Anda melakukan ini secara gratis.

Lirik dan informasi tentang artis

Layanan Musik Pandora memberi penggunanya banyak fitur yang membantu meningkatkan pengalaman mendengarkan musik. Salah satu fitur terbaiknya adalah menyediakan opsi untuk menampilkan lirik lagu. Klik Lihat semua untuk menampilkan lirik layar penuh. Selain itu, ketika Anda mencari atau mengakses artis favorit Anda, Anda dapat mengeklik kutipan kecil di bawah nama artis untuk menunjukkan kepada Anda tentang kariernya, lagu-lagu luar biasa, penghargaan, dan banyak lagi.

Matikan pengatur waktu

Dengan Pandora Music, Anda juga dapat mengaturnya dengan masuk ke Pengaturan dan mengaktifkan opsi Pengatur waktu tidur. Aplikasi ini memungkinkan pengguna untuk memilih salah satu dari 3 pilihan yang tersedia termasuk 15 menit, 30 menit dan 60 menit.

Pasang alarm

Ini adalah pilihan yang bagus jika alarm yang membangunkan Anda setiap hari adalah trek musik favorit Anda. Pandora Music tidak hanya memungkinkan Anda menyetel waktu alarm yang mirip dengan aplikasi alarm biasa, tetapi Anda juga dapat memilih trek lagu di aplikasi untuk disetel sebagai alarm. Untuk melakukan ini, navigasikan ke  Pengaturan> Jam alarm .

Kesimpulan

Dengan banyak trek berkualitas tinggi, Pandora Music selalu berada di daftar teratas aplikasi musik online terbaik. Untuk meningkatkan pengalaman mendengarkan musik, aplikasi ini juga menawarkan dua paket berbayar: Pandora Premium ($ 9,99 / bulan) dan Pandora Plus ($ 4,99 / bulan). Anda juga dapat mencobanya selama 30 hari secara gratis, sebelum memutuskan apakah akan membeli atau tidak. Seperti yang dijanjikan, kami memberi Anda versi mod Pandora One gratis, sehingga Anda dapat menikmati aplikasi ini secara gratis.

Recommended for You

Comment

Please read our comment policy before submitting your comment. Your email address will not be used or publish anywhere. You will only receive comment notifications if you opt to subscribe below.

()

App Name
Publisher
Size
Version
MOD Info
Get it On Google Play
Update May 31, 2021 (2 months ago)

Nowadays music is a powerful way to relax minds of the people. All most all people listen to music. But some times there is no enough resources to the people to listen music. So,many companies are trying to make better ways to listen to music.  If you are listen to music with old music players in the past, the sound quality is not much good. But now that thing have changed. There are so  many music streaming services that enable you to enjoy high-quality music tracks, including companies like Spotify, Apple Music, Deezer Music or Pandora.

In this article, we talk about Pandora Music Service, one of the world best music streaming service on many platforms. We also give you Pandora Premium Mod APK, so you can download and  have experience this app for free.

What is Pandora Music?

Pandora Music is a world popular music streaming service for Android. Actually, this is a multi platform app. You can easily find Pandora versions for other platforms like iOS ,TV Box. Pandora Music is always rated as a valuable app for people who love music. It brings many high-quality audio tracks and supports many advanced features to their customers. such as easy to find favorite music tracks or artists as well as can download for offline listening. There is also smart suggestions feature which based on user behavior is also highly appreciated.

About Pandora Music Premium

The free version of Pandora Music Service allows you to access some basic features of this application. If you need more, you should upgrade your account to Premium Version. Of course, you can still easily listen to the music on the application from the huge storage of nearly 40 million songs. However, Pandora Premium offers more great features.

With Pandora Premium Service, you can listen to over 40 millions of song tracks, podcast at the best quality. You can also easily download and store music on your android device for later listening. Other features which are only having Premium accounts have are, create own music playlists, listen to music without annoying ads and playback unlimited music tracks. Pandora Premium also give you an option to copy the link of your Playlist and share it with your friends. A top thing is that if your friends don’t have Premium Version of Pandora Music, they can also watch and listen to these Playlists.

Pandora Premium Service charges $ 4.99 per month. You can pay this with Visa Card or PayPal. If you want to access Pandora Premium for free, you have came to the right place. We will guide you how to download and install Pandora Premium Service completely for free in just a few steps.

How to install Pandora One Apk on Android?

Pandora One Apk is the Premium version of Pandora Music application. Currently, the application is available on the playstore and only allows to users in the US to download it. After completing the installation process, the first thing that you need to do is register with an account. Registration is completely free of charge. The application will ask you to provide some basic information lie Email, year of birth and gender. To ensure the registration process is completed, in the Zip Code insert section, you need to enter a zip code of an area in the US, such as 75002 or 73301.

If you are a user from another country, you can also install Pandora On by the APK file which we provide in this article. To get install this application without any fail during use, you should use a VPN. Please follow our step by step instructions to install this application:

 • Make sure that you have removed the playstore version of this application. Click the download button at the below of this article to download the Pandora One Apk file.
 • Open the APK file that you downloaded to start the installation process.
 • Wait until complete the installation process. Then open the app and enjoy your favorite songs without caring about the annoying ads in the app.

Important Note: Pandora Music is only available in the United States. right now. So if you want to experience it from another country, you must use a VPN service application to switch IP to the US Location.

Pandora One Mod Features

 • Unlimited Songs Skips
 • Removed Annoying Ads
 • No Timeout
 • Music Track Downloader, MP3,
 • 192kbps Pandora One support

Key features of Pandora Music Service

The app offers a tons of great features to help you to experience music more easily and high quality. But, there are a few features which are limited to the free version. So you need to upgrade the Premium Plan to unlock them. Don’t worry, because we provide you a Premium mod version of this app. So you can get install and use it completely for free of charge. Here are the Pandora Music Premium key features.

Music classification and smart suggestions

If you are a good experienced music fan and know all your favorite music tracks and artists, then everything is easy. All you need to do is just type the name directly on the search bar and find your favorite track. If you do not know which song want to choose or if you want to search for a latest song that matches your current mode, Pandora Music’s sorting feature will be helpful you do that.

In Browse area, the application offers genres, Podcasts and artists that you may like. The app also has list of top / new artists & latest songs to make it easy for their users to access. Smart suggestions feature is also very useful. Each time that you press the button to like a song, this app will record & will prioritize the recommendation of similar music tracks for the next time. As well as, if you click the button to doesn’t like it, the app will restrict to display those music tracks in Browse.

Download music and Listen offline

This feature is similar to Spotify’s. Pandora Music  enable you to save and download any song track from their database of about 40 million songs. You can then listen to them without a internet connection. But this feature is not available on the free version of Pandora Music, you need to upgrade to the Premium plan to unlock it. Of course, the Pandora One mod Premium APK we provide will help you do this for free of charge.

Lyrics and information about artists

Pandora Music Service provides their users with many features that help to enhance the music listening experience. One of the best features is to provide the option to display the song lyrics. Click See all to display the full screen lyrics. In addition, when you search or access to your favorite artists, you can click the small excerpt down to the artist’s name to show you about his or her career, outstanding songs, awards and more.

Shut down timer

With Pandora Music, you can also set this by by going to Settings and activating the Sleep timer option. The application allows users to select one of 3 available options including 15 minutes, 30 minutes and 60 minutes.

Set alarm

It is great option if the alarm that wakes you up every day is your favorite music track. Pandora Music not only enable you to set an alarm time similar to a normal alarm application but also you can also choose a song track on the app to set as an alarm. To do this navigate to Settings> Alarm clock.

Conclusion

With many high-quality tracks, Pandora Music is always on the top list of the best online music apps. To increase the music listening experience, the application also offers two paid plans: Pandora Premium ($ 9.99 / month) and Pandora Plus ($ 4.99 / month). You can also try it for 30 days free of charge, before deciding whether going to buy or not. As promised, we provide you a free Pandora One mod version, so you can experience this app for free of charge.

Recommended for You

Comment

Please read our comment policy before submitting your comment. Your email address will not be used or publish anywhere. You will only receive comment notifications if you opt to subscribe below.

srmek